Slik forklarer Bø absurd avføringsmelding: - Måtte kvitte meg med løpet

Hadde en dårlig dag.

KLAR FOR Å SLÅ TILBAKE: Johannes Thingnes Bø var Norges beste skiskytter forrige sesong, men gikk bare inn til en 19. plass onsdag. Etterpå kom han med en relativt spesiell melding på Twitter. Her er 22-åringen i et intervju. Foto: Christine Olsson / TT / NTB Scanpix
KLAR FOR Å SLÅ TILBAKE: Johannes Thingnes Bø var Norges beste skiskytter forrige sesong, men gikk bare inn til en 19. plass onsdag. Etterpå kom han med en relativt spesiell melding på Twitter. Her er 22-åringen i et intervju. Foto: Christine Olsson / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÖSTERSUND (Dagbladet): Ole Einar Bjørndalen (41) gikk et superrenn og knuste alle i den individuelle verdenscupåpningen i Sverige onsdag.

Den levende legenden skjøt fullt, og vant med god margin ned til henholdsvis tyske Simon Schempp og russiske Aleksej Volkov på andre- og tredjeplass.

Det ikke så mange fikk med seg på grunn av Bjørndalens fantastiske triumf, hans første i verdenscupen på nesten fire år, var at også flere av de andre norske gutta gikk en god 20-kilometer. Emil Hegle Svendsen kom på fjerdeplass, Lars Helge Birkeland ble nummer ni og Henrik L'Abee-Lund gikk inn til 11. plass.

Verre var det imidlertid med brødrene Bø.

Ingen god Bø-dag Storebror Tarjei, som egentlig virker å være i superslag, ble bare nummer 22, mens Johannes, som var Norges beste skiskytter forrige sesong, havnet på en 19. plass.

Det var lillebror Bø alt annet enn fornøyd med.

- Det var et veldig dårlig løp. Det var bra Ole Einar vant, for da slapp jeg å sutre så lenge over mitt løp. Da kunne jeg glede meg over hans løp isteden, sier Johannes Thingnes Bø til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer