Slik forklarer Cardiff-treneren Dæhli-salget

- Hadde ikke hjertet i klubben.

LITE SPILLETID: Cardiff-trener Russell Slade forklarer Dæhli-salget med at han ikke hadde hjertet i klubben, og at han heller ikke fikk nok spilletid i klubben. Han syns overgangen gir Dæhli en fin mulighet til å komme seg videre. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
LITE SPILLETID: Cardiff-trener Russell Slade forklarer Dæhli-salget med at han ikke hadde hjertet i klubben, og at han heller ikke fikk nok spilletid i klubben. Han syns overgangen gir Dæhli en fin mulighet til å komme seg videre. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kunngjorde Cardiff City at de hadde solgt Mats Møller Dæhli (19) til den tyske tabelljumboen Freiburg for i overkant av 23 millioner kroner.

Julaften åpnet Cardiff-trener Russel Slade seg om hvorfor han følte han måtte selge nordmannen.

- Mats var ute etter å forlate klubben. Vi har hatt hans rådgivere her, og jeg snakket med dem. Hjertet hans var sannsynligvis ikke hos oss, og det er en faktor som er veldig viktig for meg, sier Slade til Wales Online.

Beste for alle Cardiff-treneren er enig med både Dæhli og landslagsledelsen i at det norske stortalentet ikke fikk nok spilleitid i Cardiff. Derfor var det heller ingen vanskelig beslutning å la Dæhli gå.

- Han ville forlate oss, og vi fant en mulighet for ham. Han spilte ikke nok minutter for oss uansett, og det var en fin mulighet for ham til å komme seg videre, sier Slade.

Videre forteller han at klubben er på jakt etter nye signeringer i januar.

- Januarvinduet er viktig for oss, og det kommer til å gå spillere både inn og ut, sier Cardiff-bossen.

Måtte vekk Selv om Dæhlis klubbvalg har vært diskutert (Freiburg ligger sist i Bundesliga) har de fleste vært enige om at det var viktig at Dæhli kom seg vekk fra Cardiff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer