VRAKET: Nicklas Bendtner har vært i dårlig form i år, og nå er han vraket mot Lillestrøm i ettermiddag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VRAKET: Nicklas Bendtner har vært i dårlig form i år, og nå er han vraket mot Lillestrøm i ettermiddag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Slik forklarer Horneland vrakingen av Bendtner

Dansken er ikke i troppen til kampen mot Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nicklas Bendtner blir ikke å finne i troppen som skal prøve å ta sesongens andre seier mot Lillestrøm. Det var VG som var først ute med saken.

Nicklas Bendtner ble hentet inn som en stjernesignering i 2017, og etter en god debutsesong, har han slitt med å gjenskape suksessen.

Forrige kamp ble både han og Alexander Søderlund henvist til benken da de slo Sarspborg 08 1-0 på Lerkendal.

- Riktig tropp

Denne gangen blir dansken altså ikke å finne i troppen en gang. RBK-trener Eirik Horneland forklarer vrakingen slik:

- Det ble besluttet at dette var den rette troppen å dra til Åråsen med i dag. Dette var et valg vi valgte å ta, og det står vi for, sier Horneland til Eurosport.

- Du vet at det blir en del bråk rundt det? spør reporteren på indre bane.

- Det blir jo bråk rundt det jeg gjør i Rosenborg, og det er en del av det å være hovedtrener i Rosenborg. Men når du er leder, så må du ta beslutninger som føles rett for deg selv, og dette var en beslutning som føles rett.

- Prater mye

- Tok du det med Bendtner denne gangen da? spør reporteren, som sikter til at Bendtner har uttalt at Horneland ikke snakker med dansken, noe treneren har tilbakevist.

- Jeg prater mye med ham, sier en smilende Horneland.

I troppen blir derimot Erik Botheim å finne. 19-åringen ble overraskende foretrukket på topp av Horneland sist mot Sarpsborg.

Rosenborg ligger på 15. plass i Eliteserien, og de trenger sårt en seier mot Lillestrøm.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer