Slik forklarer Solskjær Lukakus fravær

Romelu Lukaku er ikke en del av Manchester United-troppen som har ankommet Oslo. Dette sier Solskjær om årsaken.

LUKAKU: Manchester Uniteds stjernespiss Romelu Lukaku er sterkt linket vekk fra klubben. Solskjær måtte svare på spørsmål om hvorfor belgieren ikke er i Oslo. Video: Filtvedt / Monge / Løkås / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Manchester Uniteds stjerneapparat ankom tidligere i dag Oslo i forbindelse med morgendagens kamp mot Kristiansund på Ullevaal. Ole Gunnar Solskjær kom ikke sammen med resten av laget til Radisson Blu Nydalen, for nordmannen hadde allerede ankommet hovedstaden.

Han ble blant annet observert på Ekebergsletta kvelden før, der han så dattera Karna spille kamp under Norway Cup. Litt over en time etter at lagbussen til United var tømt for spillere, trenere og støtteapparat, kom plutselig Solskjær spaserende til hotellet sammen med yngstesønnen sin. Han var iført shorts, T-skjorte, en hvit caps og solbriller for anledningen - og bar blant annet på en dress.

Det var ikke så lett å få øye på United-manageren. Først da det kom repeterende knipselyd fra pressefotografenes kameraer, skjønte de frammøtte hvem som hadde dukket opp. Smilende tok Solskjær seg forbi sperringene, mens han hilste til United-fansen som flokket seg rundt gjerdene.

Noen timer etter ankomst holdt Manchester United en trening på Ullevaal, som var åpen for pressen i 15 minutter, mens Solskjær samtidig tok seg tid til å prate med noen utvalgte medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer