<strong>SAMARBEIDER:</strong> Ole Gunnar Solskjær har tro på sine assistenter og gir dem mulighet til å dele instrukser med spillerne. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix
SAMARBEIDER: Ole Gunnar Solskjær har tro på sine assistenter og gir dem mulighet til å dele instrukser med spillerne. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix Vis mer

Solskjærs trenerteam fungerer godt

Slik fungerer Solskjærs trenerteam. Får ros for detalj

Det er ikke bare Ole Gunnar Solskjær som står bak forvandlingen av Manchester Uniteds resultater etter trenerbyttet. Tilliten til trenerteamet gjør foreløpig underverker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var noe annerledes med Manchester Uniteds benk på Wembley søndag. Mens Mauricio Pochettino sto ved linja omtrent gjennom hele kampen hadde Ole Gunnar Solskjær, omkranset av sine assistenter, satt seg på den øverste raden av gjestenes benk.

Derfra og ned til bortelagets tekniske sone var det ikke bare Solskjær som beveget seg. Flere beit seg merke i hvordan alle i Solskjærs trenerteam fikk mulighet til å gi spesifikke tilbakemeldinger til spillerne ute på banen.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer