Slik gikk det sist Løke spilte i giganthallen

- Jeg har en god statistikk der, ja!

GULLJENTER: Heidi Løke (t.h) og Katrine Lunde i en munter stemning etter at Györ vant Champions League-finalen i sommer, i samme hall som Løke og håndballjentene skal spille semifinale mot Sverige i i kveld. Foto: NTB Scanpix
GULLJENTER: Heidi Løke (t.h) og Katrine Lunde i en munter stemning etter at Györ vant Champions League-finalen i sommer, i samme hall som Løke og håndballjentene skal spille semifinale mot Sverige i i kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUDAPEST (Dagbladet): I mai løftet Heidi Løke den gedigne Champions League-pokalen i László Papp Sports Arena i Budapest sammen med Katrine Lunde og de andre lagvenninnene i ungarsks Györ.

Nå er strek-Løke tilbake i storstua hvor hun scoret fire mål mot Buducnost i Final Four-finalen 4. mai - og tre ganger da de slo danske FC Midtjylland i 29-26 i semifinalen.

Plass til 11.000 - Jeg har en god statistikk i den hallen, ja, og liker meg veldig godt der. Champions League-seieren der var helt utrolig, og jeg har ikke noe lyst til å tape i den hallen, sier Heidi Løke til Dagbladet før kveldens EM-semifinale mot Sverige i László Papp Sports Arena i Budapest.

Etter seks kamper i Debrecen skal kampen om medaljene gjøres opp i denne fantastiske hallen i Budapest, med plass til rundt 11.000 tilskuere.

Ni strake Svenskenes landslagstrener Thomas Sivertsson legger ikke skjul på at de må være ekstra årvåkne på Heidi Løke i kveld. Det trenger man heller ingen dyp analyse for å konkludere med:

Norges strekdronning har ni strake seirer mot Sverige. Da Norge tapte mot svenskene i gruppespillet på Lillehammer i 2010-EM, så satt hun på hotellrommet med omgangssyke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer