SPARTE DRASKYLAPPENE. Skogbryn Svarten og Cato Antonsen har en tilsvarende oppgave som for tre uker siden. Da ble det lett.  Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SPARTE DRASKYLAPPENE. Skogbryn Svarten og Cato Antonsen har en tilsvarende oppgave som for tre uker siden. Da ble det lett. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Slik gikk det sist

- Har grisetro på seier nå også, sier kusken.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

Det er klart for en ren reprise av løp og artikkel fra 31. august.

Da hadde Cato Antonsen "grisetro på seier" med Skogbryn Svarten.

- Jeg ser helt klart likheten fra forrige gang og håper jeg får teten tidlig også denne gang. Jeg tror akkurat det skjer.
Og jeg har grisetro også denne gang, smiler Cato Antonsen.
- Jeg forsto alle som spilte ham banker forrige gang. Og jeg skjønner dem nå også, sier Antonsen.

Alt ser bra ut med favoritten i V65-2.
- Han trener fint på rakbanen, der han går i løs sand. Vi har to spor, der det ene er løst. Det fungerer veldig bra. Det er skånsomt og holder hestene lenge i form. Skogbryn Svarten har veldig god nytte av denne formen for trening, forteller Antonsen.

Lik faren sin

Faren er den tidligere storstjerna Alm Svarten.
- Skogbryn Svarten ser ut som han er snytt ut av faren sin. Han likner veldig, selv om han selvfølgelig ikke er like god.
Alm Svarten har avlet mange såkalte teløpere, som altså er klart best i føringen. Jeg mener at Skogbryn Svarten også er best i tet. Han er rå til å forsvare seg, sier Antonsen.

- Min er bedre

Det ligger i kortene at Hågå Elden, som har vist solid form kommer tidlig opp utvendig for Skogbryn Svarten for å legge press på storfavoritten.
- Det tror jeg ikke gjør så mye, for min hest er best, avslutter Cato Antonsen optimistisk.