Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik håner Basel Liverpool etter å ha sendt de røde ut av Champions League

Engelsk uvane.

KONTRASTER: Basel-spillerne jublet vilt da sluttsignalet gikk på Anfield i går. Liverpools Coutinho (t.v.) og Alberto Moreno kunne ikke gjøre annet enn å fortvile. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
KONTRASTER: Basel-spillerne jublet vilt da sluttsignalet gikk på Anfield i går. Liverpools Coutinho (t.v.) og Alberto Moreno kunne ikke gjøre annet enn å fortvile. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Brendan Rodgers' Liverpool er ute av årets Champions League etter at de røde bare klarte 1-1 hjemme mot sveitsiske Basel i går kveld.

Liverpool har hatt en svak sesong så langt, både i Premier League og altså i Champions League, men Rodgers lover at de røde kommer sterkere tilbake.

God vane Motstander Basel, derimot, vet å sette pris på det å slå ut en engelsk storklubb av Europa. Det er nemlig noe det sveitsiske laget har hatt for vane.

I 2011/12-sesongen slo de rødblå ut Manchester United av gruppespillet i Champions League, og sesongen etter var det Tottenham som fikk unngjelde, da London-laget ble slått på straffekonk i kvartfinalen i Europa League.

HUMOR: Dette bildet ble lagt ut på Basels Twitter-konto like etter kampen i går kveld, men ble fjernet onsdag formiddag.  Foto: Basel FCs Instagram-konto
HUMOR: Dette bildet ble lagt ut på Basels Twitter-konto like etter kampen i går kveld, men ble fjernet onsdag formiddag. Foto: Basel FCs Instagram-konto Vis mer

I 2013/14-sesongen var det Chelsea som fikk bank. Basel klarte nemlig å slå londonerne både hjemme og borte i gruppespillet i Champions League, men gikk likevel ikke videre fra gruppa.

La ut bilde Denne sesongen var det altså Liverpools tur til å havne i trøbbel med sveitserne. Og i går la Basel ut et bilde på sin Instagram-konto som sier det meste om kampene mot engelske lag de siste tre sesongene.

Med tittelen «You'll never walk alone», illustrerer bildet en Tottenham-spiller og en Chelsea-spiller som støtter en utslått Liverpool-spiller.

På ryggen har de tre spillerne årstallet for når de fikk bank av Basel.

Bildet ble fjernet fra Basels Instagram-konto onsdag formiddag.