Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik har du aldri sett Eikrem og Angan

Nakne i badekaret og fyrer opp en ananas-joint.

MOLDE (Dagbladet): Den ferske landslagsspilleren Magnus Wolff Eikrem spiller sammen med sin klubbkollega i Molde, Davy Claude Angan, en av hovedrollene i en kortfilm regissert av skuespillerstudenten Magnus Winterstoe (23).

Davy Claude Angan visste hva han gikk til, men det gjorde ikke Magnus Wolff Eikrem.

- Jeg ble med i denne kortfilmen fordi kompisen min Magnus Winterstoe sa han skulle lage en skoleoppgave, sier Wolff Eikrem til Dagbladet. Lurte Eikrem i karet
Regissør bak kortfilmen «Pineapple Soda» forteller at han måtte ty til sleipe triks for å få Wolff Eikrem baken i badekaret.

- Magnus kjenner jeg fra lang tid tilbake og Davy Claude Angan fikk jeg med ved hjelp av svogeren min. Da Magnus kom på settet, stod badekaret klart og med litt list og lempe, fikk jeg han til å hoppe oppi, sier Winterstoe.
Til daglig studerer Winterstoe ved Academy of Art University i San Fransisco i USA hvor han studerer til bachelorgrad i skuespill.

Kortfilmen med fotballstjernene fikk sin premiere tidligere i kveld, da regissøren la den ut på YouTube.

Solskjær sa nei
Egentlig skulle Molde-Manager Ole Gunnar Solskjær være med i filmen. Hans rolle skulle ta for seg flasken med Champagne brus fra Villa.
 
- Det hadde blitt gøy og gitt en klar link til episoden da han ble koblet til Aston Villa, men Solskjær meldte fra om at han ikke kunne være med i denne filmen på grunn av rettighetsspørsmål, sier Wintersoe. Selve filmen handler om hvor viktig ananasbrus er for den store suksessen Molde Fotballklubb har hatt den siste tiden.
- Ja, den viser at ananasbrus er sabla godt og at den er en til nå hemmelig ingrediens i suksessoppskriften til Ole Gunnar Solskjær. Selv liker jeg å tro at Solskjær presser Daniel Chima Chuwku til å drikke ananasbrus, som et ledd i prosessen med å gjøre han til ekte moldenser, sier Winterstoe.
Stikk til Drillo
Denne uken gikk landslagssjef Egil Drillo Olsen ut og hevdet at Magnus Wolff Eikrem var oppskrytt som fotballspiller. Om noen skulle si at han er oppskrytt som skuespiller, har Winterstoe replikken klar.

- Skulle ikke Magnus være god nok for Drillo, kan han med letthet falle tilbake på skuespillerjobben. Magnus er flink å lytte til regissøren og leverte varene på første tagning, bokstavelig talt, sier Winterstoe.
Kortfilmregissøren har ikke brukt spesielt avansert opptaksutstyr.

Som fattig student har han ikke en gang penger til å kjøpe eget videokamera.

- Alt er filmet på iPhone, og den har jeg lånt av en kompis. Jeg har faktisk ikke råd til iPhone en gang, sier han.

LURING: Magnus Winterstoe lurte Magnus Wolff Eikrem til å kaste klærne og bade i ananasbrus. Sammen med kaninen Lotta koser han seg på sommerferie hjemme i Molde. FOTO: Erik Hattrem/Dagbladet
LURING: Magnus Winterstoe lurte Magnus Wolff Eikrem til å kaste klærne og bade i ananasbrus. Sammen med kaninen Lotta koser han seg på sommerferie hjemme i Molde. FOTO: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media