FREKK: NRKs sportsanker Carina Olset har vært på en fotoshoot langt fra hennes vanlige jobb. Hun har gjort som kollegaene Anne Rimmen, Selda Ekiz og Anne Kat. Olset er avbildet i neste nummer av mannebladet Mann. Foto: MANN.
FREKK: NRKs sportsanker Carina Olset har vært på en fotoshoot langt fra hennes vanlige jobb. Hun har gjort som kollegaene Anne Rimmen, Selda Ekiz og Anne Kat. Olset er avbildet i neste nummer av mannebladet Mann. Foto: MANN.Vis mer

Slik har du aldri sett NRK-stjerna før

Sportsanker Carina Olset (31) gjør som sin kollega Anne Rimmen.

(Dagbladet): Carina Olset (31) er en kvinne vi er vant til å se iført tykke vinterklær, eller pene antrekk når hun presenterer sportsnyhetene på NRK.

Vi ser henne oftest som utegående reporter eller programleder, men vi har også sett henne sittende i fjæra sammen med en kråke - som programleder på barne-tv.

Men i den nyeste utgaven av bladet Mann, viser vaktsjefen og programlederen i NRK Sporten seg fra en helt ny side.

Flere enn Olset Som andre NRK-profiler har gjort før henne, pryder hun hele forsida kun iført undertøy.

- Det var utrolig gøy å utfordre seg selv på den måten. Dette er langt i fra noe av det jeg har gjort tidligere, sier Olset til Dagbladet.

31-åringen fra Burfjord i Nord-Troms blir stadig mer eksponert på tv. Samtidig som hun i fjor var å se som programleder for Barne-TVs «Kråkeklubben», ledet hun også NRKs EM-sendinger i fotball.

SPORTSPROFIL: Carina Olset, slik vi er vant til å se henne på NRK. Foto: NRK
SPORTSPROFIL: Carina Olset, slik vi er vant til å se henne på NRK. Foto: NRK Vis mer

Til bladet Mann sier hun at favorittsporten er skøyter, og i løpet av mars skal hun dekke Finnmarksløpet.

- Hadde du noen betenkeligheter med å stille opp så lettkledd?

- Jeg synes det er ok at seerne får se meg i en helt uvant situasjon. Premisset jeg satte for intervjuet var at det skulle bli gjort en av jeg stolte på. Jeg har tidligere bodd i kollektiv med journalisten som gjorde intervjuet, så da følte jeg meg trygg, sier Olset og legger til:

- Dessuten snakket jeg med Selda på forhånd.

Nest mest sexy Olset er nemlig langt ifra den første NRK-profilen som pryder forsida.

I forrige nummer var det Newton-programlederen Selda Ekiz (28), som ble kåret av bladet til Norges nest mest sexy kvinne, som prydet forsida.

FAKSIMILE: Det er i den kommende utgaven av bladet Mann, Carina Olset pryder forsiden av mannebladet.
FAKSIMILE: Det er i den kommende utgaven av bladet Mann, Carina Olset pryder forsiden av mannebladet. Vis mer

- Selda sa det var gøy. Til vanlig er jeg jo bare en grå jente som trasker rundt i joggebukser. Da er det utrolig gøy å bli stylet opp til en feminin fotoshoot. Jeg kommer ikke til å henge de opp på veggen, men jeg kommer så klart til å ta vare på dem, sier Olset og ler.

Også NRK Sportens Anne Rimmen og komiker Anne-Kat. Hærland har vært avbildet i bladet. Anne-Kat. prydet coveret i 2009, to år etter at hun sluttet i «Nytt på Nytt». 

FAKSIMILE:  I april 2009 prydet Anne Kat. forsiden.
FAKSIMILE: I april 2009 prydet Anne Kat. forsiden. Vis mer