SHOWKAMP:

Slik har du aldri sett Ødegaard

Arsenal-stjerna og landslagskaptein Martin Ødegaard er bare én av mange stjerner som deltar på «Step by Step Charity» sin showkamp i Drammenshallen.

HÅNDBALL: Martin Ødegaard skal spille håndball under en showkamp i Drammenshallen 28. mai. Video: Rødt Kort. Vis mer
Publisert

Showkampen, som spilles i Drammenshallen 28. mai, skjer i regi av håndballstjerna Joakim Hykkerud og landslagsprofil Stefan Strandberg.

- Målet vårt er å ufarliggjøre det å spørre om hjelp og å gi en hjelpende hånd til barn voksne og familier som trenger det. Vi ønsker å gi hverdagsgleder til mennesker som har det tøft. Showkampen er fordi vi ønsker å lage en gledens dag, forteller de til Dagbladet.

STEP BY STEP CHARITY: Stefan Strandberg (til venstre) og Joakim Hykkerud (til høyre) ønsker å gi hverdagsgleder til de som har det tøft. Foto: Step by Step Charity
STEP BY STEP CHARITY: Stefan Strandberg (til venstre) og Joakim Hykkerud (til høyre) ønsker å gi hverdagsgleder til de som har det tøft. Foto: Step by Step Charity Vis mer

De to idrettsprofilene møttes for første gang i Hannover i 2015 der Stefan spilte fotball og Joakim spilte håndball.

Hylles av Ødegaard

- Derfor skal showkampen være både fotball og håndball. Og det blir en annerledes håndball- og fotballkamp, sier en hemmelighetsfull Hykkerud.

- Annerledes..?

- Ja, det blir overraskelser ingen andre vet om. Bare jeg og Stefan, svarer han - uten at han ønsker å utdype nærmere.

I tillegg lover de at det blir muligheten for de frammøtte til å både få bilder og autografer sammen med og av stjernene som kommer.

Og lista med stjerner som kommer, inneholder blant annet navn som Martin Ødegaard. Arsenal-stjerna har for lengst vist hva han er kapabel til med føttene, men om han også har et talent med ballen i hendene, gjenstår å se.

Landslagskapteinen stilte også opp da Joshua King arrangerte gratis fotballskole for barn sommeren 2021.

- Det er bra greier og gode kompiser. Så når de spør om jeg vil være med, så gjør jeg det. Hvis man kan glede andre på den måten, så er det bare fint. Og det gjør jeg gledelig. Jeg synes det er veldig bra. All «creds» til dem for å bruke posisjonen og stemmen sin, sier Ødegaard til Dagbladet om hva han synes om at flere av landslagskompisene bruker fritida sin på å gjøre en forskjell for folk.

- Det er veldig, veldig bra at de som har mulighet til å sette sitt stempel på noe gjør det - på en positiv måte, sier landslagssjef Ståle Solbakken til Dagbladet.

Stjernespekket

- Jeg er veldig stolt og det ligger jækla mye arbeid bak. Vi gjør jo alt selv - med hjelp fra mange frivillige, selvsagt. Vi hadde ikke klart det uten de, sier en takknemlig og spent Hykkerud før showkampen i Drammen 28. mai.

SHOWKAMP: Joakim Hykkerud og Stefan Strandberg driver «Step by Step Charity». Video: Joakim Hykkerud / Rødt Kort. Vis merHer er stjernene som stiller på showkampen:

Martin Ødegaard

Marcus & Martinus

Tone Damli

Agnete Husebye (Agnetesh)

Sandra Thoen

Kasper Foss

Marius Skjelbæk

Silje Sandmæl

Christian Ingebrigtsen

Emilie Nereng

TIX

Solveig Gulbrandsen

Erlend Mamelund

Hallvard Flatland

Helene Fossesholm

Frans Jeppsson Wall

Helene Spilling

Frode Hagen

Jostein Flo

Gunnar Pettersen

Tom Nordlie

Simon Nitsche

Mads Hansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer