Slik har Godset kvittet seg med bortekomplekset

- Ingen begrensninger for dette laget, sier Ronny Deila.

MORO PÅ TUR: Strømsgodset takker supporterne for kampen med trener Ronny Deila. Seieren over Lillestrøm var Godsets andre på bortebane denne sesongen - det er allerede dobbelt så mange som i fjor.
Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
MORO PÅ TUR: Strømsgodset takker supporterne for kampen med trener Ronny Deila. Seieren over Lillestrøm var Godsets andre på bortebane denne sesongen - det er allerede dobbelt så mange som i fjor. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Lillestrøm - Strømsgodset 0-1.

36 av 45 poeng i Drammen, ni av 45 poeng på fremmed jord. I fjor var Strømsgodset to helt forskjellige lag hjemme og borte i Tippeligaen.

Etter tre poeng på Åråsen i dag har Godset tatt to trepoengere på reise allerede, og leder serien. Det kan gjøre drammenserne til et virkelig topplag.

- Jeg blir ikke helt med på den jubelrusen deres nå, etter at vi har fått kjeft i tre år for at vi ikke vinner på bortebane, sier trener Ronny Deila til Dagbladet.

- Men det er klart at når du går ut på Åråsen med et guttelag, da taper du, det er sånn de er.  Men de lærer med åra, og i dag så vi ut som et voksent fotballag med voksne fotballspillere. Det er én mann over 25 år på dette laget, så det har ingenting med alder å gjøre, det har med erfaring å gjøre, sier han.

Jobbet med dødball I Lillestrøm scoret Strømsgodset kampens eneste mål før pause, og etter det viste de stor taktisk disiplin og arbeidsmoral. At Adame Diomande satte inn målet med hodet etter en corner, er et godt tegn på hva laget har gjort for å snu trenden på bortebane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer