Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik har Mats brukt de ni åra som skiller bildene

- Veldig stort for meg!

GLEDER SEG: I kveld får Mats Møller Dæhli (19) oppleve et nytt høydepunkt i karrieren. Norge spiller EM-kvalifisering mot Italia. Det takker han alle timene med ballek for.
GLEDER SEG: I kveld får Mats Møller Dæhli (19) oppleve et nytt høydepunkt i karrieren. Norge spiller EM-kvalifisering mot Italia. Det takker han alle timene med ballek for.Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): - Du lurer på hva den 10 år gamle Mats ville ha spurt den 19 år gamle Mats om?

Mens han tenker, studerer Mats Møller Dæhli bildet av seg selv. Det er tatt i 2005, han poserer med arma i kors og et målbevisst drag over ansiktet.- Da ville jeg ha spurt: Hvordan skal jeg trene de neste åra for å komme dit du er? Og bli landslagsspiller? Det er nemlig drømmen min.

- Og 19-åringens svar til 10-åringen ville ha vært?

- Du må bare leke. Det er det jeg alltid har gjort, i hvert fall: Jeg har lekt mest mulig med ball, og hatt det gøy med fotballen. Det er det som har ført meg hit jeg er i dag.

- Utrolig gøy

«Hit» er nærmere bestemt Ullevaal stadion, et par saftige klareringer unna Mats Møller Dæhlis barndomshjem. Eller, for å bruke et bilde som kler Dæhli bedre:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.