Slik har Ronaldo allerede endret Juventus

Cristiano Ronaldo returnerer til Old Trafford i Champions League, men denne gangen spiller han i sort og hvitt for Juventus. Tre måneder inn i sitt nye liv har han allerede endret klubben.

TILBAKE PÅ OLD TRAFFORD: Cristiano Ronaldo møter gamleklubben Manchester United. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix
TILBAKE PÅ OLD TRAFFORD: Cristiano Ronaldo møter gamleklubben Manchester United. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - Juventus 21.00

Denne sesongen forsøker ikke Juventus å skjule hva målet er. I tidligere sesonger har Juventus forsøkt å tone ned Champions League, til tross for at klubben har herjet i hjemlig liga. I stedet har spillere og ledere insistert på at målet har vært en beskjeden kvartfinale i turneringen.

Når du knuser klubbens overgangsrekord og en nøye konstruert lønningsstruktur for å signere Cristiano Ronaldo, kan du ikke lenger være beskjeden.

- Etter å ha vunnet sju Scudetti og fire Coppa Italia, er det på tide å vinne i Europa etter å ha vært nære tidligere, sa Juventus-manager Max Allegri tidligere denne uka.

- Ønsket om å vinne Champions League er alltid der.

Italieneren vet nøyaktig hva som, kreves etter at Juventus har kommet til finalen to ganger i løpet av fire sesonger med ham ved roret, men managerens ord ble utvilsomt løftet av det han har sett i sesongstarten.

Pangstart

Juventus satte en ny klubbrekord ved å vinne ti strake kamper i alle turneringer starten av sesongen for første gang noensinne, en start som står i sterk kontrast til tidligere sesonger under Allegri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer