Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingvild Isaksen i Juventus:

Slik havnet Ingvild Isaksen i Juventus. Så laget vinne 13-0

Søker italiensk eventyr.

ITALIA-KLAR: Ingvild Isaksen har forlatt Stabæk til fordel for Juventus, men er for tiden skadet.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ITALIA-KLAR: Ingvild Isaksen har forlatt Stabæk til fordel for Juventus, men er for tiden skadet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Landslagsspiller Ingvild Isaksen (28) signerte i august for italienske Juventus. Klubben er en fotballgigant - men kvinnelaget er nyoppstartet foran denne sesongen.

- Det er kult å komme ned hit, og det er store planer for kvinnelaget. Alt handler om å vinne. Det satses stort og det er ambisjoner. Derfor fristet det også meg, sier Isaksen på telefon til Dagbladet.

Hun har nylig gjennomført en økt med sin nye klubb - men ikke alt har gått etter planen for den tidligere Stabæk-spilleren.

En vond hæl ødela nemlig hele EM-sluttspillet i sommer. Den plager henne fortsatt, og hun har derfor tilbrakt de første ukene i ny klubb på styrkerommet.

- Jeg avlastet bra etter EM, men det er den siste lille kneika som mangler. Det som er ekstra frustrerende er at jeg ikke vet når jeg er tilbake. Om ei uke - eller flere uker. Derfor er jeg mest på sykkelen nå, sier Isaksen.

- Hvordan havnet du i Juventus?

- Jeg kom hjem fra EM og var litt lei på grunn av både skade og resultater. Så dukket denne muligheten opp via agenten min. Jeg ble nysgjerrig og bestemte meg for å hoppe i det, sier midtbanespilleren.

LANDSLAGSSPILLER: ngvild Landvik Isaksen under trening i EM i sommer. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
LANDSLAGSSPILLER: ngvild Landvik Isaksen under trening i EM i sommer. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Vant 13-0

Serien - Serie A - sparkes i gang mot Mozzanica 30. september, men laget har allerede vært i ilden i høst. Nylig ble 1. runde i cupen spilt og det endte med en knusende seier mot Torino Calcio Femminile. Resulatat ble solide 13-0.

- Det var en litt spesiell kamp fordi alle lagene er med allerede fra 1. runde. Vi skal faktisk spille returoppgjør mot samme lag - noe som strengt tatt er litt unødvendig, sier Isaksen og ler.

Returkampen spilles søndag.

- Hvordan har de første ukene som Italia-proff vært?

- Det har vært litt svingende. Det er en ny klubb, nytt land. Men jeg får ikke ta del i alt jeg vil på grunn av skaden. Jeg merker at det er en helt ny klubb og alt er kommet i gang på veldig kort tid, sier Isaksen.

Bor på hotell

Isaksen spilte lenge i Kolbotn før hun dro videre til Stabæk i 2014. Der har hun vært siden, men skader har ødelagt en del.

Nå håper hun på et nytt eventyr i Torino.

- Jeg er veldig positiv så langt og er på utkikk etter leilighet i byen. De første ukene har jeg bodd på hotell, sier 28-åringen.

Hun forteller at kvinnelaget foreløpig ikke omgås mye med de mer kjente stjernene på herrelaget.

- Akkurat nå trener vi på forskjellige anlegg, men vi får se hvordan det blir utover i sesongen, sier den tidligere Stabæk-spilleren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!