Du leser nå Dagbladet Pluss

Alexander Tettey

Slik holder han seg i eksklusiv klubb

Alexander Tettey er en av få nordmenn i Premier League. Nå forteller han hvorfor han tror det er slik.

NY SESONG: Alexander Tettey er inne i sin åttende sesong i Norwich. Foto: Joe Toth / BPI / REX / NTB Scanpix
NY SESONG: Alexander Tettey er inne i sin åttende sesong i Norwich. Foto: Joe Toth / BPI / REX / NTB ScanpixVis mer

De siste åra har vi sett få nordmenn i Premier League. Den dag i dag er det bare fire nordmenn i Premier League; Joshua King, Ørjan Håskjold Nyland, Mohamed Elyounoussi og Alexander Tettey.

I tillegg til at det er ganske lavt tall i utgangspunktet, forventes det bare at King får jevnlig med spilletid fra sesongstart, med tanke på at Tettey er ute med skade. Nyland forventes å være bak Tom Heaton i køa på keeperplass i Aston Villa, mens Moi slet med å få spilletid i Southampton forrige sesong.

Samtidig er Alexander Sørloth fortsatt Crystal Palace-spiller, men han er på utlån til tyrkiske Trabzonspor. Også han slet med spilletida da han var en del av Palace sin tropp.

Vi har også nordmenn som spiller juniorfotball og reservelagsfotball for diverse Premier League klubber, men det er de nevnte som virker som fullverdige førstelagsspillere.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.