NULL HJELP: Milliardær Trond Mohn har bidratt med titalls millioner kroner til Brann de siste åra - men nå er det stopp. Foto: NTB Scanpix
NULL HJELP: Milliardær Trond Mohn har bidratt med titalls millioner kroner til Brann de siste åra - men nå er det stopp. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Slik jeg blir behandlet når jeg gir penger til Brann, så kan fansen bare glemme det

Nekter å hjelpe et Brann-lag i krise.

(Dagbladet): Brann sliter i Tippeligaen, står med tre strake tap og er på kvalifiseringsplass - tredje siste på tabellen.

Og investorhjelp til spillerkjøp i sommer kan klubben bare glemme - ihvertfall fra Trond Mohn, som har har gitt bort flere titalls millioner til Brann gjennom de siste åra.

- Nei, slik jeg blir behandlet når jeg gir penger til Brann, så kan fansen bare glemme det, sier Mohn til Bergensavisen.

Ti millioner Lokalavisa skriver at tilskuersvikt bidrar til økonomiske uro, og dermed blir det trolig avsatt lite penger til å hente nye spillere i sommer.

Trond Mohn bidro sjenerøst da Branns ekstrener Rune Skarsfjord fikk forlenget kontrakten i fjor.

Mohn bekrefter til Bergensavisen at kritikken som fulgte etter Skarsfjord-forlengelsen er grunnen til at han nå stopper pengekrana.

God dialog Daglig leder i Brann, Roald Bruun Hansen, forteller at klubben har en god dialog med investor Mohn.

- Vi har en god dialog med Trond og vet hvor vi har ham. Det setter vi pris på, sier Bruun-Hanssen.

Trond Mohn, omtalt som Bergens rikeste mann, ga bort 10 millioner til Brann i august i fjor da Skarsfjord forlenget kontrakten.

Brann-fans reagerte med sinne og protesterte åpenlyst mot forlengelsen med bannere og plakater.

Bare måneder senere, i november, var trener Skarsfjord ferdig i klubben. Dette til tross for at han i august samme år signerte en avtale ut 2016.