Slik jobber Dæhli for å bli en bedre målscorer

Følger Solskjær-råd.

LØPER ANNERLEDES: Mats Møller Dæhli har fått et klart råd fra Ole Gunnar Solskjær, og jobber aktivt med å bli en mer målfarlig spiller. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
LØPER ANNERLEDES: Mats Møller Dæhli har fått et klart råd fra Ole Gunnar Solskjær, og jobber aktivt med å bli en mer målfarlig spiller. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLETTA (Dagbladet): Det var på tirsdagens pressekonferanse at landslagssjef Per-Mathias Høgmo innledet med en hyllest av Mats Møller Dæhli:

- Jeg synes det var fascinerende å se Mats Møller Dæhli i går. Vi vet hva han er god på, sa Høgmo.

- Men så er det mange som sier at han ikke scorer mål. At han ikke er involvert i så mange målpoeng ennå. Han har jobbet veldig mye med avslutninger i Cardiff - det har jeg sett selv når jeg har vært der. Når vi jobber med å trene på å skape sjanser og score mål mot Malta, ser vi Mats Møller Dæhli som kommer inn rundt straffemerket, og setter ballen i mål. Meget, meget bra, både i posisjon og når det kommer til avslutningsteknikk og -repertoar. Det er ingen grunn til at han ikke skal bli en god målscorer for Cardiff og Norge i framtida.

- Jeg er ennå ung Da Dagbladet i går ville høre Dæhlis versjon, svarte han først med noe som virket som en beskjemmet latter. Før han bekreftet:

- Jeg jobber med det, for jeg har lyst til å komme meg oftere inn i 16-meterfeltet, og jeg har lyst til å score flere mål. Det er en viktig del av spillet. Men selv om Martin Ødegaard er her nå, så er jeg ennå ung, sier Mats Møller Dæhli med et (nytt) smil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer