Slik jobber Ole Einar med seg selv for å prestere

Lekte med paintball-gevær.

LEK OG TRENING: Med paintballgevær og rulleski deltok Ole Einar Bjørndalen i et PR-arrangement sammen med kameratene Dag Ivar Hovde (t.v.) og Svein Ivar Moen (t.h.). Stuntet fant sted ved Trandum leir. Foto: ENDRE VELLENE
LEK OG TRENING: Med paintballgevær og rulleski deltok Ole Einar Bjørndalen i et PR-arrangement sammen med kameratene Dag Ivar Hovde (t.v.) og Svein Ivar Moen (t.h.). Stuntet fant sted ved Trandum leir. Foto: ENDRE VELLENE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRANDUM LEIR (Dagbladet): For kanskje alle andre enn Ole Einar Bjørndalen ville det vært den perfekte avslutningen på en eventyrlig karriere:

Som 40-åring, etter flere tunge år, å vinne to OL-gull og innta førsteplassen på lista over tidenes mestvinnende vinterolympiere.Men Bjørndalen er ikke der. Han lar ikke Hollywood-regi styre når siste blink er skutt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer