Slik kan Kristoff slå Super-Kittel

- Angrip tidligere, er tipset fra Marcel Kittels egen sportsdirektør.

FOLLOW THE LEADER! Marcel Kittel var på ny ustoppelig da Tour de France inntok Londons gater. Ute til venstre kan du skimte drakten til Alexaner Kristoff. FOTO: EPA/Kim Ludbrook
FOLLOW THE LEADER! Marcel Kittel var på ny ustoppelig da Tour de France inntok Londons gater. Ute til venstre kan du skimte drakten til Alexaner Kristoff. FOTO: EPA/Kim Ludbrook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (procycling.no): Forholdet mellom Tyskland og England er historisk sett ikke det beste, men med Big Ben i ryggen og Buckingham Palace, måtte selv britene innrømme at Marcel Kittel er «sehr gut».

Mens Alexander Kristoff slet seg igjennom 21 etapper uten seier i fjor, fikk den blonde kraftpakken fra Arnstadt sitt globale gjennombrudd.

Han vant fire og satte selv Mark Cavendish i skyggen.

- Marcel Kittel er i sonen. Dette er hans år, slik som vi så Cavendish for noen år tilbake, sier Kurt Asle Arvesen til Dagbladet.  Feilfrie nederlendere To av tre etapper så langt har endt i massespurt, og Kittel har vunnet dem begge.

Enkelt.

I Tour de France hersker konsensus at nederlandske Giant-Shimano må gjøre åpenbare feilvurderinger på oppløpet, om konkurrentene skal true supersprinteren på flat mark.

Så langt har de sjonglert sprinteren Kittel og klassikerstjernen John Degenkolb, også han tysk - til perfeksjon.

Kristoff: - Det ser vanskelig ut Det er alltids muligheter, og spesielt i Tour de France. Der kan en ivrig publikummer, et dårlig dekk eller et feiltrykk på bremsen sende deg ut av seierskampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer