Slik kan man også cd

Jan Gunnar Solli er dj på fritida. Vi ba ham om å plukke ti låter som beskriver følelsene hans rundt karrieren og livet hans i RBK.

1. Ola By Rise

Låt: «Nothing's Gonna Stop Us Now» med Starship.

-  På Ola passer denne åttitallsklassikeren bra. Han er en litt stille, rolig, og fin type, og denne sangen handler om at vi står sammen, alle mann, om vi vinner eller taper. Et bra budskap.

2. Åge Hareide

Låt: «Walking on Sunshine» med Katherina and the waves.

-  Var inne på «We are the champions», eller «Money, money, money» med Abba, he, he, men Åge får denne låten fordi han er en gladgutt. Han har dessuten hatt flyt og suksess de siste åra.

3. Trondheim

Låt: «Levva livet» med Åge Aleksandersen.

-  Det måtte bli en låt med Åge. Trondheim er en fin by som aldri sover. Folk her er glade, positive, og hyggelige. Og jeg nyter virkelig livet på «Solsiden» en ettermiddag etter trening.

4. Kritiske journalister

Låt: «Hunting High and Low» med a-ha.

-  Tittelen sier alt. Noen leter hele tida etter den minste ting å slå opp stort. Av og til føles det godt å kunne slå litt tilbake.

5. Høyrekant-rollen på RBK

Låt: «Left Outside Alone» med Anastasia.

-  He, he, det føles faktisk sånn av og til å spille kant. Ikke min favorittplass, og i perioder veldig ensomt. Særlig når spillet går på venstresida, da føler man seg litt utenfor der det skjer.

6. Å vinne og score mål

Låt: «Ain't No Mountain High Enough» med Marvin Gaye.

-  Rett og slett en mesterlig låt som beskriver akkurat den følelsen det er å vinne og score mål. Ingenting blir umulig, og alt blir lett å takle. Dette er også en av mine favorittlåter.

7. Kjæresten Marit

Låt: «Sail Away With Me Honey» med David Grey.

-  En fin låt, og det var et ganske enkelt valg. Rett og slett fordi det var ei plate som jeg fikk av henne i julegave. Faktisk den eneste CD'en hun har kjøpt til meg.

8. Kjernen (RBK-supporterne)

Låt: «Rosenborgsangen» med Dag Ingebrigtsen & co.

-  Det kunne nesten ikke bli noen annen sang enn denne. En klassisker for alle våre trofaste og gode supportere.

9. Å tape en fotballkamp

Låt: «Back to Life» med Soul II Soul.

-  De synger: «Back to life, back to reality». Det er sånn det føles. Man vil bare grave seg ned. Stenge seg inne. Og man blir minnet om at livet ikke bare går av seg selv.

10. Verste motspiller, Jan Frode Nornes i Odd

Låt: «Puss, puss, så får du en suss» med Trond-Viggo Torgersen.

-  Jan Frode fikk jo slått tennene sine opp i ganen i cupkamp her om dagen. Så dette er en påminnelse om at han må ta godt vare på gebisset i tida framover. Vær snill gutt, og puss tennene godt, he, he.

DJ2G: Jan Gunnar Solli sjonglerer like lett med CD-<wbr>er som med fotballer. På fritida gjør han ofte spillejobber under artistnavnet «dj2G». -<wbr> Musikken er en stor hobby. Og jeg er vokst opp med, og liker all slags musikk. Og en god sangtittel kan si veldig mye om livet, sier Solli.