Marit Bjørgen om livet

Slik kan Marius styrke mammas vinnersjanser: - Gir meg noen utfordringer, men også fordeler

Skadene har hindret Marit Bjørgen i å løpe, mens sønnen Marius betyr flere utenomsportslige oppgaver og mindre hvile. Likevel kan 36-åringen bli enda sterkere enn før.

NYE VERDIER: Å vinne er mindre viktig for Marit Bjørgen enn tidligere. Det viktige er sønnen Marius, som fyller ett år 26. desember. Det kan - paradoksalt nok - gjøre Rognes-jenta enda sterkere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NYE VERDIER: Å vinne er mindre viktig for Marit Bjørgen enn tidligere. Det viktige er sønnen Marius, som fyller ett år 26. desember. Det kan - paradoksalt nok - gjøre Rognes-jenta enda sterkere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KUUSAMO (Dagbladet): Etter at Marit Bjørgen snudde motgang og triste tårer til medgang og seierstårer mellom VM i Liberec i 2009 og OL i Vancouver i 2010, har 36-åringen fra Rognes ost trygghet, ro og kontroll.

Nå er dette idylliske og nasjonalromantiske bildet ytterligere forsterket, selv om det er 622 dager siden Bjørgen gikk sitt forrige verdenscuprenn. Det skjedde 15. mars 2015 da Rognes-jenta vant tremila i Holmenkollen foran Therese Johaug, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Charlotte Kalla.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer