Slik kan Rooney og England ryke ut av gruppespillet

Laget kan klare seg med tap mot Ukraina.

KAN UKRAINA SKAPE HODEBRY FOR ENGLAND? «Three Lions» må unngå tap mot Ukraina for å være sikre på at de går videre fra gruppespillet.  Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB scanpix
KAN UKRAINA SKAPE HODEBRY FOR ENGLAND? «Three Lions» må unngå tap mot Ukraina for å være sikre på at de går videre fra gruppespillet. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sverige-Frankrike og England-Ukraina i vårt livestudio fra 20.45!(Dagbladet): Wayne Rooney er endelig tilbake etter suspensjonen, og starter kampen mot vertsnasjonen Ukraina i kveld. Ifølge engelske lagkamerater skal spissen være heltent før skjebnemøtet.

- Jeg skal ikke si til Wayne Rooney at han ikke må være tent. Det er det som er hans store styrke. Måten han presser på, måten han finner den rette aggressiviteten på... Dette er grunnene til at han er en verdensklassespiller, sier Steven Gerrard.

Det er 50-50 prosent sjanse for at Ukrainas nasjonalhelt Andrej Sjevtsjenko starter den viktige kampen for vertsnasjonen. Og Ukrainas landslagssjef Oleg Blokhin liker ikke at spørsmålet om stjernespissen blir klar dukker opp igjen hele tiden.

- Jeg har 22 andre spillere i troppen. Ikke spør mer om Sjevtsjenko. Emnet er lukket, er det klart?

Frankrike kan få en etterlengtet opptur etter skandalen under 2010-VM. Laget har spilt 23 kamper uten nederlag, og er i førersetet i Gruppe-D.Hva skal så til for at lagene går videre eller ryker ut? Her er de ulike scenarioene: England Slik går England videre:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer