Slik kan tabelljumbo Hellas vinne gruppa

Her er de mulige utfallene i EM-gruppe A.

ILLE UTE, MEN IKKE UTSLÅTT: Giorgos Samaras og Hellas ligger sist i gruppe A, men har EM-skjebnen i egne hender.Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler/NTB scanpix
ILLE UTE, MEN IKKE UTSLÅTT: Giorgos Samaras og Hellas ligger sist i gruppe A, men har EM-skjebnen i egne hender.Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg siste runde i gruppe A direkte i fotballstudio fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Med de to første gruppespillsrundene unnagjort, er stadig ingen kvartfinalebilletter delt ut før gruppe A innleder den tredje og siste runden lørdag kveld.

Selv om Russland ligger best an med tanke på avansement, kan Dick Advocaats menn på ingen måte føle seg trygge før kveldens møte med Hellas i Warzawa.

For til og med jumboplasserte grekere har sin videre EM-skjebne i egne hender. Dersom to eller flere lag ender på samme poengsum, skilles lagene etter ti kriterier, som er nærmere redegjort for i faktaboksen i saken.

Grekernes landslagssjef Fernando Santos omtaler kveldens oppgjør som en finale, og har fortsatt tro på kvartfinale.

- Dersom vi kommer med i kampen tidlig, eller enda bedre: Med en gang dommeren blåser i gang kampen, og vi klarer å være konsentrerte og unngå feil, tror jeg laget vårt har muligheten til å oppnå det vi ønsker, sier Santos til uefa.com.

Slik går Russland videre: Russland er garantert videre med seier eller uavgjort mot Hellas. Seier er også ensbetydende med gruppeseier, og møte med laget som blir nummer to i gruppe B i kvartfinalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer