Slik kapret Falcao drømme­dama: - Han gjorde det vanskelig for meg

Møttes i kirka.

GOD-DIGGER?: Lorelei Taron falt ikke for Radamel Falcaos penger eller berømmelse. Det var fotballstjernas kjærlighet til Gud som gjorde forskjellen. Foto: Stella Pictures
GOD-DIGGER?: Lorelei Taron falt ikke for Radamel Falcaos penger eller berømmelse. Det var fotballstjernas kjærlighet til Gud som gjorde forskjellen. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): I kveld møter Manchester United West Bromwich på The Hawthorns. Bortelagets supportere kommer nok en gang til å ha blikket festet på klubbens nye nummer ni når ballen nærmer seg motstandernes 16-meter.

Colombianske Radamel Falcao.

Møttes i kirka Falcao fikk omsider hull på byllen og ble matchvinner da Everton gjestet Old Trafford for to uker siden, men selv om det virker som om den langhårede angrepsstjerna begynner å finne seg til rette i England, passer han ikke akkurat stereotypen for en fotballspiller.

I stedet for raske biler, svære tatoveringer og en ny hårfrisyre annenhver uke, dyrker kolombianeren en annen lidenskap. Lidenskapen for Gud.

Han sier selv at den har vært med ham helt siden han flyttet hjemmefra i veldig ung alder, og at den også har hjulpet ham til å finne andre ting i livet. Blant annet hans kone, Lorelei Taron.

Laster inn
Terminamos... Hoy sesión de fotos.. #music #love #work Vis på Instagram

- Jeg er vant til å tilpasse meg nye land. Jeg dro hjemmefra da jeg var veldig ung. Jeg forlot Colombia allerede da jeg var 14, og ble en mann i Argentina hvor jeg tilbrakte åtte og et halvt år. Der møtte jeg også kona mi i kirka jeg pleide å gå i, sier Falcao ifølge The Independent.

- Han gjorde det vanskelig Taron, som er argentinsk, livnærer seg som sangerinne, men det er likevel lite som tyder på at hun går i «spicegirl» Victoria Beckhams fotspor i VIP-losjen på Old Trafford.

- Jeg elsker hjemmet mitt, fred, ro, bibelen, lesing og bønn, sier hun.

Hun løfter også litt på sløret når det kommer til historien om hvordan de to endte opp med å bli kjærester og etterhvert ektefeller.

- Det jeg likte ved ham var hans kjærlighet til Gud. Han var ikke den typiske fotballspilleren som allerede trodde han hadde oppnådd alt, forteller Taron.

CELEBERT: Falcao og Taron overværer en tenniskamp i Madrid sammen med Cristiano Ronaldo, Arina Shayk og Sergio Ramos. Foto: Stella Pictures
CELEBERT: Falcao og Taron overværer en tenniskamp i Madrid sammen med Cristiano Ronaldo, Arina Shayk og Sergio Ramos. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han gjorde en rekke forsøk på å be meg ut. Han gjorde det vanskelig for meg. Jeg sa «nei» helt til moren min sa at dersom jeg likte ham, burde jeg ikke avslå invitasjonene hans. Han gjorde en rekke ting for å vinne meg over, og det tok ikke lang tid før vi gikk til alteret.

Paret, som sammen har datteren Dominique, har ved flere anledninger sagt at de liker seg godt i England, og godt kunne tenke seg å bli etter at Falcaos låneavtale går ut til sommeren.

- Manchester United satset på meg i en vanskelig periode. Jeg håper på bli her i mange år framover. Det er det som er planen min og det er det jeg ønsker, og forhåpentligvis får jeg lov til det, sier United-spissen til Onda Cero.