Manchester United:

Slik løste han Pogba-knipa

Et intervju med superagenten til Paul Pogba skapte spetakkel dagen før kamp. Ole Gunnar Solskjær røper til Dagbladet at han må løse utfordringer hver eneste dag i jobben som United-manager.

IKKE BARE BARE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer overfor Dagbladet at han har utfordringer hver eneste dag i jobben som United-manager. Vis mer
Publisert

Et drøyt døgn før Manchester United skulle ut i avgjørende kamp, slapp Mino Raiola, Paul Pogbas kontroversielle agent, nok ei bombe. Til Dagbladet forteller Ole Gunnar Solskjær hvordan han håndterer slike situasjoner.

Dagen før Uniteds Champions League-skjebne skulle avgjøres, ble det publisert et intervju i italienske medier der Raiola, som flere ganger tidligere har vært i offentlige krangler med Solskjær, at Pogba ønsket seg vekk fra den røde delen av Manchester.

Se hele det eksklusive intervjuet med Solskjær nederst i saken.

- Jeg kan si at det er over for Paul Pogba i Manchester United, sa franskmannens agent til Tuttosport.

Og plutselig var bråket i gang.

Rapporter om uro

I kjølvannet av avisoppslagene skrev engelske medier om misnøye og uro innad i United-leiren. Det skal ha vært frustrasjon blant spillere etter at det nok en gang var støy rundt Pogba – og denne gang attpåtil rett i forkant av en helt avgjørende kamp, som for øvrig endte med United-tap og påfølgende exit fra Champions League.

- Det må jo ha vært en vanskelig situasjon både for deg og Pogba. Hvordan løste du den menneskelige biten der?

- Jeg snakker med spillerne hele tida. Det trenger ikke være en hemmelighet, det. Jeg er ganske direkte og er ærlig med dem, forteller Solskjær til Dagbladet.

Må behandles forskjellig

Sett utenfra virker det som om nordmannen har et svært godt forhold til spillerne sine. Og der flere, og kanskje spesielt forgjengeren Mourinho hadde en tendens til å skittentøyvasken i det offentlige rom, har Solskjær valgt å løse flokene bak lukkede dører på klubbens eget treningsanlegg, Carrington.

- Sånn har jeg vært helt siden jeg begynte på reservelaget her. Det gjelder i Molde og i United - det er mennesker, og alle må behandles litt forskjellig. Paul har jeg kjent siden han var unggutt og kom hit. Helt siden reservelaget. Så det er ikke noe problem å snakke med mine spillere, sier Solskjær videre.

Overfor Dagbladet er nordmannen svært tydelig på at han har drømmejobben og at han trives svært godt i den. Men han legger samtidig til:

- Jeg har aldri trodd at det skulle være lett. Det er ikke en jobb hvor det går én vei. Du har utfordringer hver eneste dag. Det er mange utfordringer som ikke dere ser. Men det å jobbe med mennesker, og med den klubben som har gitt meg så mye … Jeg trives veldig, veldig godt med det.

Se hele det eksklusive intervjuet med Solskjær her:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer