NY SVEIS: På det første bildet av Fellaini etter besøket hos frisøren, så det ut til at han hadde klippet av seg krøllene. Dette bildet som Dagbladet har fått fra JYB Cosmetics viser at han bare har anlagt ny sveis - rastafletter. Foto: JYB Cosmetics
NY SVEIS: På det første bildet av Fellaini etter besøket hos frisøren, så det ut til at han hadde klippet av seg krøllene. Dette bildet som Dagbladet har fått fra JYB Cosmetics viser at han bare har anlagt ny sveis - rastafletter. Foto: JYB CosmeticsVis mer

Slik lurte Uniteds Fellaini en hel verden

Hadde ikke tatt krøllene likevel.

(Dagbladet): Tidligere i ettermiddag dukket et bilde av Manchester United-spilleren Marouane Fellaini opp på Facebook-siden til JYB Cosmetics.

Bildet viste 26-åringen sammen med som så ut til å være frisøren - som visstnok skulle stå bak Fellainis nye korte sveis.

På bildet så det ut til at United-spilleren hadde latt krøllene falle - og fått seg et helt nytt utseende.

Tatt rastafletter At Fellaini hadde klippet av seg de velkjente krøllene sine gikk som en farsott verden over.

Men nå forteller JYB Cosmetics til Dagbladet at 26-åringen slettes ikke har klippet seg - men fått seg rastafletter.

- Han har ikke klippet av seg håret, men fått seg rastafletter, forteller kosmetikkspesialisten til Dagbladet.

Bildet narret dermed de fleste medier, deriblant Dagbladet, og den engelske avisen Mirror og ESPN.

I et nytt bilde Dagbladet har fått fra JYB Cosmetics, viser Fellaini fram sine nye rastafletter - tydelig fornøyd med den nye sommersveisen.

Lovet å barbere seg Belgias landslagsspiller kom med helt andre lovnader under VM - om laget vant mesterskapet.

- Hvis vi vinner VM skal jeg barbere hodet. Om jeg lover det? Absolutt. Vi har en avtale, lovet Manchester United-spilleren underveis i mesterskapet, skriver Studio Brussel.

Fellaini kom til Manchester United fra Everton med den nå sparkede manageren David Moyes. Han var Moyes prestisjekjøp i fjor sommer - men har ikke hatt videre suksess i United.

Nå kan det se ut til at framtida hans i klubben er usikker. I forrige uke kom beskjeden om at klubbens nye manager, Louis van Gaal, skal ha gitt styret i United beskjed om at han ikke hadde bruk for 26-åringen.

Da Manchester Uniteds nye hjemmedrakter ble presentert mandag - reagerte mange fans på at Fellaini var synlig på reklamebildet - bak Rooney, van Persie og Kagawa.

Hva synes du om Fellainis nye hårsveis?

INGEN KRØLLER: På dette bildet, så det ut til at Fellaini hadde kvittet seg med sitt varemerke - krøllene. Foto: JYB Cosmetics
INGEN KRØLLER: På dette bildet, så det ut til at Fellaini hadde kvittet seg med sitt varemerke - krøllene. Foto: JYB Cosmetics Vis mer