Slik markerer F1-stjernene

GP-løpet i Sotsji preges av Bianchis alvorlige ulykke.

ALLE ER MED JULES. Sebastian Vettel viser sin medfølelse overfor kollega Jules Bianchi på hjelmen i søndagens GP-runde i Sotsji. Foto: AP.
ALLE ER MED JULES. Sebastian Vettel viser sin medfølelse overfor kollega Jules Bianchi på hjelmen i søndagens GP-runde i Sotsji. Foto: AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Alle er med Jules» og «Stå på Jules».

Slik markerer F1-stjernene medfølelse med Jules Bianchi som ligger igjen på hospitalet i Yokkaichi i Japan med alvorlige hodeskader etter GP-runden for fem dager siden.

Søndagens runde i Sotsji kommer til å bli sterkt preget av forrige helgs dramatiske ulykke, og den 25-årige føreren som nå kjemper for livet.

- Alle våre tanker Alle våre tanker går til Jules. Jeg har stor respekt for denne sporten. Det er vanskelig å finne ord som beskriver hva en føler når slike alvorlige ulykker inntreffer, sier Ferrari-fører Fernando Alonso.

Det står skrevet et håp om at Bianchi vinner kampen for livet på bilen til Alonso på søndag.

- Det blir et følelsesmessig svært sterkt løp. Vi skal kjøre for ham og kjøre på en så verdig måte som overhodet mulig. Jeg kommer til å tenke på ham. Vi ber for ham, sier den tidligere verdensmesteren Alonso.

Kritisert På nettet florerer amatøropptak av hvordan bilen til Bianchi får vannplaning og kjører inn i en redningstraktor. Målinger har vist at hastigheten var 203 kilometer i timen i kollisjonsøyeblikket. Baneforholdene var under sterk kritikk i Japan på grunn av en tyfon som var på vei.Det er beordret etterforskning av forholdene rundt arrangementet i Japan GP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer