Slik markerer fansen van Persies Arsenal-svik

Supportere brenner trøyer.

STEMPLES SOM JUDAS: Fans over hele verden brenner drakter etter Robin van Persies kontroversielle overgang fra Arsenal til Manchester United. Foto: EPA/PETER POWELL og YouTube.
STEMPLES SOM JUDAS: Fans over hele verden brenner drakter etter Robin van Persies kontroversielle overgang fra Arsenal til Manchester United. Foto: EPA/PETER POWELL og YouTube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenal-fansen er forbanna og skuffa etter at toppscorer Robin van Persie forsvinner til rivalen Manchester United.

Klubbene ble enige om en avtale i går, og van Persie blir etter all sannsynlighet presentert som United-spiller i løpet av kort tid. I dag skal han gjennom den obligatoriske legesjekken.

Den nederlandske spissen har vært en stor helt på Emirates og en svært viktig spiller de siste åra. Etter gårsdagens sjokk har enkelte Arsenal-fans brent sine Robin van Persie-trøyer og lagt videoen ut på nettstedet Youtube.

Det er tydelig at fansen er frustrert, og lederen for Arsenals norske suppporterklubb, Bjørn Furuheim, var svært overrasket over van Persies klubbvalg.

- Det er det utenkelige som skjer. Jeg hadde aldri drømt om at han skulle gå til United, at det var det han ønsket. Hva skal en si? Klubbfølelse finnes ikke mer, det handler bare om penger, sa Furuheim til Dagbladet.

Manchester United-manager Alex Ferguson håper å ha Robin van Persie klarert for spill allerede i serieåpningen mot Everton mandag.

- Forhåpentlig går det etter planen. Vi håper han er klar til mandag kveld, sa Ferguson til Manchester Uniteds nettsted torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer