Slik mener Wenger at Solskjær kan få United-jobben

Den tidligere Arsenal-manageren gir råd til Solskjær etter tapet mot PSG.

FØRSTE TAP: Ole Gunnar Solskjær gikk på sitt første tap mot PSG da lagene møttes i Champions League. Nå får han råd av Arsene Wenger. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
FØRSTE TAP: Ole Gunnar Solskjær gikk på sitt første tap mot PSG da lagene møttes i Champions League. Nå får han råd av Arsene Wenger. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Arsène Wenger, som var Arsenal-manager i en årrekke, har vært igjennom en del opp- og nedturer gjennom karrieren.

Spesielt de siste åra i Arsenal ble svært tøffe for franskmannen, på grunn av at klubben ikke klarte å innfri forventningene til fansen. Nå som Solskjær har opplevd sin første store nedtur i United, har veteranen gitt noen gode råd til ham.

- Beslutningen bør ikke tas basert på ett resultat eller en kort periode med suksess. Den bør være basert på kompetansen han viser i hverdagsarbeidet i klubben, forklarer Wenger til Bein Sports, ifølge Manchester Evening News.

Wengers råd

Manchester United tapte, som kjent, 2-0 mot PSG på Old Trafford tirsdag kveld. Det var en frustrerende aften for Solskjær, der både Anthony Martial og Jesse Lingard måtte gå av banen med skade, i tillegg til at Paul Pogba ble utvist i sluttminuttene av kampen.

- De hadde en skuffende kamp, men mange ganger har trenere kommet for å spørre om råd fra meg. Da sier jeg: «Du må overleve skuffelser», fordi en karriere med seier i hver kamp overlever alle, sier Wenger.

Før PSG-kampen hadde han ikke tapt som United-manager. Han hadde bare gått på ett poengtap, som var mot Burnley da lagene spilte 2-2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer