Lindsey Vonn og PK Subban møttes på den røde løperen

Slik møttes Vonn og kjæresten: - Hva er problemet ditt?

Stjerneparet var ikke helt på bølgelengde da de møttes for første gang.

STJERNEPAR: PK Subban og Lindsey Vonn. Foto: Mark RALSTON / AFP
STJERNEPAR: PK Subban og Lindsey Vonn. Foto: Mark RALSTON / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske alpinstjerna Lindsey Vonn (34) gjorde som Aksel Lund Svindal (36), og la opp etter VM i Åre. Vonn er tidenes mestvinnende kvinnelige alpinist.

Vonn er en superstjerne i USA, og dermed blir det stor blest rundt henne når hun finner kjærligheten med en annen idrettsstjerne, nemlig NHL-spilleren PK Subban (29).

De to har vært et par siden i fjor sommer. Nå avslører Subban hvordan det gikk til. De to møttes for første gang på idrettsgallaen ESPYS, som hvert år blir arrangert av sportskanalen ESPN. Subban avslører at han ble helt satt ut da han så alpinesset på den røde løperen.

- Hun så utrolig ut. Hun så veldig, veldig bra ut. Vakker. Jeg sto midt i et intervju, men klarte ikke å få henne ut av hodet. Jeg fikk spørsmål om bekledningen min, og at den måtte være varm. Jeg sa ja, men ikke så «hot» som Lindsey Vonn ser ut, sier Subban til NHLs Facebook-sider.

ER DET SANT?!: Lindsey Vonn, som ga seg etter alpint-VM i Åre, fikk en personlig hilsen fra selveste Roger Federer etter sitt siste løp. Det ble veldig godt mottatt. Vis mer

- Hva er problemet ditt?

Subban sier at agenten ristet oppgitt på hodet, mens Vonns agent gikk bort og ba ham om å prøve å tøyle seg.

Så kom Lindsey Vonn bort.

- «Og du! Hva er problemet ditt?» spurte hun. Jeg prøvde å spille kul, og bare... «Jeg var bare ærlig, du er vakker.» Resten er historie, flirer Subban.

Som nevnt er Lindsey Vonn tidenes mestvinnende kvinnelige alpinist. Det er bare svenske Ingemar Stenmark (62) som har flere verdenscupseire enn henne.

Vonn postet en video etter VM i Åre, der hun ble ønsket velkommen hjem av kjæresten.

I videoklippet blir Vonn møtt av ballonger og blomster. Subban har også ordnet to «geiter». Først får hun kake formet som en geit, så en stor leke-geit. Det er det en helt spesiell grunn til.

«GOAT»

Det engelske ordet GOAT (geit) kan leses som akronymet «Greatest Of All Time» (Historiens beste).

Vonn har tidligere gift med Thomas Vonn (2007-2013), før hun var i et forhold med golfstjerna Tiger Woods. Stjerneparet gjorde det slutt i 2015.

Lindsey Vonn tok sin første seier i verdenscupen tilbake i 2005. Triumfen kom i utfor. Den siste seieren kom i mars 2018 i Åre, også den i utfor. I februar avsluttet hun med en bronsemedalje i samme øvelse i nettopp Åre.

34-åringen har vært forfulgt av skader gjennom store deler av karrieren, og det gjør 82 seire til en bragd. Etter VM avslørte hun at det snart er på tide å stifte familie.

- Ja, så klart vil jeg ha barn, men vi er ikke der ennå. Jeg kommer ikke til å bli gravid med det aller første. Jeg ser likevel fram til det, og jeg har et ønske om å kjøre på ski med barna mine. Derfor er det viktig at jeg gir meg nå, sier Vonn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer