Slik prøver PSG å ta Pogba ut av kampen

Det ser ut til at Thomas Tuchel og PSG har en tydelig plan for Paul Pogba i kveld.

SLITER: Paul Pogba har ikke fått spille sitt spill i en tøff kamp så langt. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
SLITER: Paul Pogba har ikke fått spille sitt spill i en tøff kamp så langt. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - PSG 0-0

OSLO/MANCHESTER (Dagbladet): I første omgang kunne man se Paul Pogba noe isolert til tider. Grunnen skal være at Marquinhos har mannsmarkert midtbanestjernen gjennom kampen.

PSG gjør alt for å stoppe Paul Pogba. Midtbanespilleren har vært i fantastisk form den siste tiden, og PSG har dermed plassert en mann på ham for å få han ut av kampen.

Det er 0-0 til pause, og Solskjær vil nok se mer av Pogba i andre omgang.

Dette har eksperter og andre tilskuere latt merke til.

I første omgangen gikk United ut i hundre, og man så et tydelig press mot PSGs forsvarslinje. Etter hvert fikk PSG litt mer kontroll over kampen, og spesielt Verratti hadde mye ball i første omgangen, der han bidro til å senke tempoet i kampen.

Di Maria var nære på å sette kveldens første da han dro forbi keeper De Gea, men han klarte ikke å sette ballen i mål etter et svakt skudd av den tidligere United-spilleren. I tillegg ble det til slutt blåst av for offside mot Di Maria.

Ellers pådro Lingard på seg en lei skade, og måtte ut på tampen av omgangen. Dermed vil vi få se Alexis Sanchéz på kanten for United i andre omgang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer