Slik reagerer et rasende Panama-lag etter semi-kaos

- Tyver! Korrupt!

SKUFFET: Panama var veldig skuffet etter å ha røket ut mot Mexico på det de mener er på uhyre urettferdig vis. Foto: AP Photo/John Bazemore
SKUFFET: Panama var veldig skuffet etter å ha røket ut mot Mexico på det de mener er på uhyre urettferdig vis. Foto: AP Photo/John Bazemore Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Mexico - Panama 2-1

(Dagbladet): Nattens semifinaler i Gold Cup ble begivenhetsrike: Favoritten USA røk overraskende ut for Jamaica, mens det ble fullstendig kaos mellom Mexico og Panama.

Etter å ha tatt ledelsen, ble det to straffespark til Mexico som ble avgjørende og sendte nasjonen til finale i mesterskapet. Den ene kontroversiell, den andre relativt klar. Men likevel raser Panama-spillerne.


Blant annet nasjonale TV-kanalen RPCTV postet et bilde fra garderoben etter kampen, der Panama-spillerne holder opp et banner, rettet mot arrangøren, det Nord- og Mellom-Amerikanske fotballforbundet (CONCACAF):

- Tyver! Korrupte! står det skrevet over banneret.

To straffer Panama tok nemlig ledelsen mot Mexico i semifinalen i natt. Men kampen ble snudd og Mexico trakk det lengste strået etter to straffescoringer.

Og den første av de to straffesparkene skapte voldsomme reaksjoner. Dommer Mark Geiger dømte hands på den første da en spiller falt og landet på ballen etter en duell.

Spillere fra begge lag stormet mot dommeren og jaget ham ut mot sidelinja. Fra tribuna ble det kastet gjenstander som mat og søppel. Hele ti minutter gikk med til å roe gemyttene. Mexico-kaptein Andrés Guardado satte straffen og utliknet for Mexico.

SKUFFET: Trener Hernan Gomez. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
SKUFFET: Trener Hernan Gomez. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP Vis mer

En Panama-spiller ble for øvrig også utvist i første omgang.

- Hvorfor skjedde dette? Kampen dro seg mot ekstraomganger. Der steg dramatikken ytterligere. Mexico ble nemlig på ny idømt straffe - denne imidlertid helt klar. Igjen satte Guardado ballen i mål.

Panama-trener Hernan Gomez uttrykte også sin store skuffelse etter tapet. Han kaller målet for stjålet, og sier han er gjennomført lei seg.

- Jeg spør meg selv hvorfor dette skjedde. Vi gjorde alt så bra. Det er veldig trist. Vi er fotballfolk og jeg kan fortsatt ikke tro at dette skjedde. Det har ikke gått opp for meg ennå, sier Gomez ifølge Fox Sports.

KAOS: Panama - Mexico. Foto: AP Photo/David Goldman
KAOS: Panama - Mexico. Foto: AP Photo/David Goldman Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer