Slik reagerer Hareide på Bendtner-vrakingen

Nicklas Bendtner skal se langt etter landslagsspill i kommende framtid.

ROSER BENDTNER: Til tross for at Nicklas Bendtner er uaktuell for det danske landslaget, roser Åge Hareide dansken.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ROSER BENDTNER: Til tross for at Nicklas Bendtner er uaktuell for det danske landslaget, roser Åge Hareide dansken. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åge Hareide skal snart ta ut sin danske landslagstropp som skal møte Irland 7. juni og Georgia 10. juni, og det blir etter alle solemerker en rekke formspillere som blir en del av troppen til nordmannen.

Spillere som Lasse Schöne har imponert stort da hans Ajax tok seg hele veien til semifinalen i Champions League. I tillegg har danskene naturligvis Christian Eriksen i finalen også når Tottenham skal prøve å senke Liverpool.

I tillegg kan man også nevne Daniel Wass, som er i cupfinalen i Spania med sitt Valencia. I tillegg har han en god spiss i Yussuf Poulsen, som har scoret 15 mål i årets Bundesliga. Slike prestasjoner gleder Hareide inn mot kvalikkampene.

- Jeg tror det har veldig mye å si. Mange irer spilte siste kamp i mai, på grunn av at de spiller i Championship. Våre spillere er med hele veien mot Irland-kampen, og det tror jeg er sunt, sier Hareide til Dagbladet.

Bendtner uaktuell

En spiller som derimot ikke blir å regne med denne gangen er Rosenborgs spiss Nicklas Bendtner. I en årrekke var han en viktig mann i angrepet til Danmark, men under Hareide har han ikke fått en spesielt stor rolle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer