Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik reagerer Ungarns trener når vi prøver å vise ham den soleklare straffen

Tok «en Wenger».

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): De fleste var enige om at Norge fortjente minst uavgjort da det ble 0-1 for Ungarn i den første playoffkampen i går kveld.

Én ting er at Norge var det desidert beste laget foran et fullsatt Ullevaal. En annen at Norge skulle hatt en soleklar straffe da Omar Elabdellaoui ble dratt ned i Ungarns straffefelt.

- Bemerkelsesverdig Omar selv mente straffen var så klar at han spurte den engelske dommeren Mark Clattenburg om han var seriøs.

Heller ikke landslagssjef Per-Mathias Høgmo trodde sine egne øyne da rutinerte Clattenburg vinket spillet videre.

- Det var en krystallklar straffe, soleklar. Det er bemerkelsesverdig at en så rutinert dommer ikke får med seg det, sa Høgmo etter tapet.

Tok «en Wenger» Ungarns tyske landslagstrener Bernd Storck tok «en Arsene Wenger» da han ble spurt om straffesituasjonen på sin pressekonferanse etter oppgjøret.

Se videoen øverst i saken.

Han svarte nemlig «I didn't see the incident» (jeg så ikke hendelsen).

Da Dagbladet møtte Storck noen minutter seinere hadde vi imidlertid planen klar for hvordan vi skulle få suksesstreneren til å kommentere den kontroversielle dommeravgjørelsen:

Nemlig ved å vise ham den på en mobil.

- Hva vil du jeg skal si? Da Dagbladet spør om Storck kan tenke seg å se videoen slik at han kan kommentere hendelsen, takker han imidlertid nei (se videoen over):

- Jeg kommenterer ikke dommerne, det var vanskelig for ham å se det. Ja eller nei - hva vil du jeg skal si? Vil du at jeg skal si at det var straffe, at det ikke var det?

- Du kan si hva du mener.

- Nei, i kveld, sier Storck, før han forlater Ullevaal.

Om han så hendelsen eller ei bryr han seg nok ikke spesielt mye om. Han vet godt at Ungarn har et strålende utgangspunkt før returkampen søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media