BRYR SEG IKKE: Louis van Gaal bekymrer seg ikke over kritikken fra Paul Scholes. Foto: REUTERS/Phil Noble
BRYR SEG IKKE: Louis van Gaal bekymrer seg ikke over kritikken fra Paul Scholes. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Slik reagerer van Gaal på Scholes-slakten

- Det er ikke interessant. Scholes er en av supporterne.

(Dagbladet): Manchester United-legenden Paul Scholes gikk hardt ut mot manager Louis van Gaal tidligere i dag.

- Det gjør meg trist å si dette, men for øyeblikket sliter jeg med å glede meg over Manchester Uniteds kamper. Jeg sliter med å bli underholdt av laget under van Gaal, skriver Scholes i sin spalte hos Independent.

- Manchester United spiller til tider fryktelig fotball. For å vinne fotballkamper må du angripe, og for å angripe må du ta sjanser. Det er for få spillere som tør nå. Historisk sett har United spilt en offensiv spillestil og tatt sjanser.

- Scholes er en av supportere På dagens pressekonferanse ble van Gaal konfrontert med kritikken, men nederlenderen kvesset ikke tennene mot Scholes.

- Jeg bekymrer meg ikke over det. Det er ikke interessant, fordi Scholes er en av supporterne, håper jeg. Og supporterne har lov til å kritisere, sier van Gaal.

- Det er det jeg har å si om den saken. Jeg er vant til kritikk, og spillerne er vant til kritikk. Slik er livet som profesjonell fotballspiller og -trener. Som regel blir ikke jeg eller spillerne påvirket av slike utspill, påstar nederlenderen.

Ikke fornøyd Men van Gaal vedkjenner imidlertid at de røde djevlene må heve seg.

- Jeg er skuffet over hvordan vi spilte mot Burnley. Det sa jeg til spillerne, for jeg er alltid ærlig. Når noe er dårlig, så sier jeg at det er det, forteller 63-åringen.

- Jeg har allerede prøvd ut fem eller seks formasjoner, og jeg er stadig på jakt etter å få den rette balansen i laget. Til tross for at vi er på jakt etter den rette balansen, er ikke resultatene og den defensive organiseringen så dårlig. Vi scorer i tillegg en del mål, så jeg kan ikke si at jeg er veldig skuffet over det, hevder van Gaal.

Manchester United spiller neste kamp på mandag. Da møter de Preston i FA-cupen.

- Du vet at hele verden er imot deg, fordi de fleste holder med «underdogen». Men vi er klare, sier United-manageren.