Slik reagerte Lotte da Aksel poserte i ny norsk dress

- Wow!

WOW!: Aksel Lund Svindal har publisert et bilde av den nye norske dressen til alpinistene. - Wow, sier Lotte Sejersted. Foto: NTB Scanpix/Instagram/Aksel Lund Svindal
WOW!: Aksel Lund Svindal har publisert et bilde av den nye norske dressen til alpinistene. - Wow, sier Lotte Sejersted. Foto: NTB Scanpix/Instagram/Aksel Lund SvindalVis mer

(Dagbladet): Aksel Lund Svindal (31) publiserte i kveld et bilde på bildetjenesten Instagram der han viser fram den nye alpintdressen til det norske landslaget.

- Slik ser det norske laget ut denne vinteren. Det vil se fantastisk ut når den suser forbi i full fart, skriver Lund Svindal.

Forrige sesong hadde det norske laget en oransje dress. Den kommende sesongen er det lilla, gul og oransje som preger de norske draktene.

Alpinisten Lotte Smiseth Sejersted (23) sier følgende om drakta:

- Førsteinntrykket er bare: Wow! sier Sejersted til Dagbladet.

- Ikke negativ 23-åringen har ikke prøvd den nye dressen, men bare sett bildet av Svindal. På Svindals instagram-bilde har Sejerstad kommentert med en rekke ansiktsuttrykk som ikke akkurat utstråler glede.

- He-he, jeg har ingenting negativt å si om dressen. Det var bare en kommentar jeg hadde på lur, sier Sejersted.

- Hva synes du om dressen?

- Den er litt dramatisk... Jeg må la den vokse litt på meg. Den i fjor var jo oransje og jeg må jo gi den nye en sjanse. Jeg tror jeg vil like den godt bare jeg får prøvd den, sier Sejersted.

Min farge Sejersted legger til:

- Det er jo ny dress hvert år og denne er stilig. Jeg må jo gi den en sjanse og håper lilla skal bli min farge denne sesongen, sier alpinisten fra Stabæk IF.

Sejersted er nettopp tilbake fra treningssamling i New Zealand. Verdenscupen starter i Sölden 25. oktober.

ORANSJ: Lotte Smiseth Sejersted i den norske drakta i OL i februar. Foto:      AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
ORANSJ: Lotte Smiseth Sejersted i den norske drakta i OL i februar. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer