Slik så benet til Nani ut etter Carragher-takling

Fikk stor flerre i leggen.

VAR PÅ BENA: Nani var på bena etter taklingen, men måtte like etter bæres av banen på båre. Foto: EPA / LINDSEY PARNABY / SCANPIX
VAR PÅ BENA: Nani var på bena etter taklingen, men måtte like etter bæres av banen på båre. Foto: EPA / LINDSEY PARNABY / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Det var noen svært ampre situasjoner på slutten av den første omgangen da Liverpool møtte Manchester United tidligere i dag.

Jamie Carragher taklet blant annet Nani knallhardt, og den portugisiske vingen måtte bæres av banen med skade.

Etter kampen kom det et stillbilde av leggen til Nani på Twitter, og det var ikke et pent syn. Bildet viser at Nani fikk en stor flerre i leggen.

Nani var på bena etter taklingen, men måtte legge seg ned igjen før han så ble båret av banen. Etter kampen haltet han kraftig, ifølge TV 2-kommentator Øyvind Alsakar.

Guardian-journalist Daniel Taylor skriver på Twtter at Carragher sto igjen utenfor United-garderoben etter kampen for å unnskylde seg overfor portugiseren.

Boikottet pressen Alex Ferguson nektet å snakke med pressen etter kampen, og ila til og med United-spillerne munnkurv.

Klubbens egen tv-kanal, MUTV, er blant mediene som ikke fikk tilgang til skottens tanker etter kampen. Ferguson skal være misfornøyd med at de ikke redigerte intervjuet han ga etter tirsdagens kamp mot Chelsea.

Opptakene av intervjuet ble siden sendt til FA, som vurderer om de skal straffe Ferguson for upassende oppførsel etter tapet.

- Da jeg så hvem som skulle dømme kampen, da fryktet jeg det verste. Det er tungt å svelge, for du vil virkelig ha en sterk dommer i slike kamper, sa Ferguson.

Kuyt matchvinner Dirk Kuyt ble for øvrig matchvinner mot United i dag.

Nederlenderen scoret tre mål, og var selvfølgelig storfornøyd etter kampen.

- Å slå United 3-1 hjemme er den beste følelsen som finnes. Det var mitt første hat trick i Liverpool, og det mot United - jeg kunne ikke bedt om mer, sa Kuyt.

AU! Bildet av Nanis legg er ikke pent å se på. Foto: Twitter @Craig Nordwood
AU! Bildet av Nanis legg er ikke pent å se på. Foto: Twitter @Craig Nordwood Vis mer