Slik så det ut forrige gang Suarez beit

«Oops, I did it again.»

(Dagbladet): - Jeg har bare gjort to feilsteg i karrieren min. Den første kom da jeg spilte for Ajax og beit en motspiller. Den andre var da jeg bet (Branislav) Ivanovic, sa Suarez i februar i år.

I dag ble det tre.

Latterlig Da Suarez beit Ivanovic, fikk ikke dommeren med seg situasjonen, og reagerte ikke mot Suarez. Men situasjonen ble fanget opp av tv-kameraene, og  Suarez ble utestengt i ti kamper.

- Det var latterlig ikke å gi ham rødt kort. Det var helt opplagt, og han kastet seg ned etterpå fordi han visste han hadde gjort noe, sa Chiellini på VMs tv-sending i dag.

Ivanovic var nådigere i sin dom sist:

- Når det skjedde var jeg overrasket, og selvfølgelig i sjokk. Men når kampen var over roet det seg ned. Jeg glemte nesten hele episoden, sa Ivanovic til serbiske Vecernje Novosti, gjengitt av Sky Sports.

TØFFE DUELLER: Som i dag, var det flere tøffe dueller før Suarez valgte å bruke tanngarden mot Chelsea-spiller Branislav Ivanovic. FOTO: NTB Scanpix
TØFFE DUELLER: Som i dag, var det flere tøffe dueller før Suarez valgte å bruke tanngarden mot Chelsea-spiller Branislav Ivanovic. FOTO: NTB Scanpix
TOK TAK: Luis Suarez. Foto: NTB Scanpix
VISTE MERKET: Branislav Ivanovic vista fram bitemerket til dommer Kevin Friend. Foto: NTB Scanpix
DAGEN DERPÅ Suarez på vei til Melwood dagen etter han beit forrige gang. Foto: NTB Scanpix
FRUSTERT: En av mange dueller i kampen. Foto: NTB Scanpix

Chelsea-midtstopperen tilga Liverpool-spissen og valgte å ikke politianmelde episoden.

I etterkant gikk Suarez offentlig ut med en beklagelse.

Det er bare å vente og se om det samme skjer nå.