Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik så kjendiskampen ut for Atle Pettersen

Vi festet et kamera på kroppen hans.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Handshake for Peace-laget - Mot 5-1 (1-1)

I videoen over kan se sjekke ut hvordan det ser ut når Atle Pettersen gir alt som fotballspiller. Popstjernen og «Skal vi danse»-vinneren var blant deltakerne i dagens kjendisfotballkamp mellom lagene Handshake for Peace og Mot.

Før kampen fikk Dagbladet feste et spesialkamera på Pettersens kropp. Dermed kan leserne få et unikt innblikk i Pettersens bevegelser gjennom det meste av kampen.

- Mye gåing Men de helt store prestasjonene uteblir nok, skal vi tro hovedrolleinnehaveren selv.

- De får se mye gåing, og ikke så mye bra fotballspilling. Jeg tror jeg begynte med taklinger etter at jeg tok av kameraet. Jeg var så redd for å ødelegge, vet du, sier Pettersen til Dagbladet etter kampen.

Nå vel. Fullt så ille var det ikke.

Pettersen var blant spillerne som løp mest i løpet av kampen, og sto også på banen det aller meste av tida. Han var involvert i flere situasjoner som fort kunne blitt målfarlige.

- Ikke helt kontroll Likevel endte Mot-laget med bare ett mål. Men til tross for nederlaget sportslig sett, var Pettersen strålende fornøyd med å være med - i god Norway Cup-ånd.

- Det har vært kjempegøy. Jeg hadde håpet det skulle gå bedre, for jeg var med i fjor og vi tapte da, og. Men det var veldig gøy å få lov til å spille fotball mot så mange bra fotballspillere, og å ha Nils Johan Semb som trener, sier Pettersen.

- Var han streng?

GA ALT: Det var ingenting å si på innsatsen til Atle Pettersen i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug
GA ALT: Det var ingenting å si på innsatsen til Atle Pettersen i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

- Nei, han var ikke det. Men han hadde ikke helt kontroll heller. Han sendte jo utpå en 12-13 spillere en periode. Men jeg synes han var veldig ålreit.

JUBLET: Også i fjor var Atle Pettersen med på kjendiskampen på Ekebergsletta. De kastet han skjorta under en jubelscene. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
JUBLET: Også i fjor var Atle Pettersen med på kjendiskampen på Ekebergsletta. De kastet han skjorta under en jubelscene. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media