Slik så kjendiskampen ut for Atle Pettersen

Vi festet et kamera på kroppen hans.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Handshake for Peace-laget - Mot 5-1 (1-1)

I videoen over kan se sjekke ut hvordan det ser ut når Atle Pettersen gir alt som fotballspiller. Popstjernen og «Skal vi danse»-vinneren var blant deltakerne i dagens kjendisfotballkamp mellom lagene Handshake for Peace og Mot.

Før kampen fikk Dagbladet feste et spesialkamera på Pettersens kropp. Dermed kan leserne få et unikt innblikk i Pettersens bevegelser gjennom det meste av kampen.

- Mye gåing Men de helt store prestasjonene uteblir nok, skal vi tro hovedrolleinnehaveren selv.

- De får se mye gåing, og ikke så mye bra fotballspilling. Jeg tror jeg begynte med taklinger etter at jeg tok av kameraet. Jeg var så redd for å ødelegge, vet du, sier Pettersen til Dagbladet etter kampen.

Nå vel. Fullt så ille var det ikke.

Pettersen var blant spillerne som løp mest i løpet av kampen, og sto også på banen det aller meste av tida. Han var involvert i flere situasjoner som fort kunne blitt målfarlige.

- Ikke helt kontroll Likevel endte Mot-laget med bare ett mål. Men til tross for nederlaget sportslig sett, var Pettersen strålende fornøyd med å være med - i god Norway Cup-ånd.

- Det har vært kjempegøy. Jeg hadde håpet det skulle gå bedre, for jeg var med i fjor og vi tapte da, og. Men det var veldig gøy å få lov til å spille fotball mot så mange bra fotballspillere, og å ha Nils Johan Semb som trener, sier Pettersen.

- Var han streng?

GA ALT: Det var ingenting å si på innsatsen til Atle Pettersen i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug
GA ALT: Det var ingenting å si på innsatsen til Atle Pettersen i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

- Nei, han var ikke det. Men han hadde ikke helt kontroll heller. Han sendte jo utpå en 12-13 spillere en periode. Men jeg synes han var veldig ålreit.

JUBLET: Også i fjor var Atle Pettersen med på kjendiskampen på Ekebergsletta. De kastet han skjorta under en jubelscene. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
JUBLET: Også i fjor var Atle Pettersen med på kjendiskampen på Ekebergsletta. De kastet han skjorta under en jubelscene. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer