SCORET MED SMERTER: Sergio Agüero pådro seg en smell i forkant av scoringen, men heldigvis for Manchester City var det ikke alvorlig. Foto: Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix
SCORET MED SMERTER: Sergio Agüero pådro seg en smell i forkant av scoringen, men heldigvis for Manchester City var det ikke alvorlig. Foto: Reuters / Lee Smith / NTB ScanpixVis mer

Slik så matchvinner Agüero ut etter å ha senket Sunderland

Viktig seier i toppkampen.

Sergio Agüero ble den store helten da City tok tre viktige poeng i tittelkampen mot dumpekandidat Sunderland tirsdag kveld.

Målet kom tidlig i første omgang, og det var en fortjent seier for bortelaget.

Sunderland skapte et par sjanser i første omgang, men klarte ikke å overliste Joe Hart.

Kampen var den første etter kunngjøringen om at Pep Guardiola tar over for Manuel Pellegrini etter sesongen.

Chileneren kan fortsatt føre City til fire trofeer denne sesongen, og mange er nok spente på hvordan spillerne reagerer på at han ikke får fortsette.

Sjanseløs Det tok drøye kvarteret før City tok ledelsen, og igjen var det en formsterk Agüero som satte ballen i mål.

Spissen fikk et hav av plass inne i Sunderlands sekstenmeter, og det gir man ikke argentineren uten å bli straffet. Han avsluttet med sin sedvanlige ro, og keeper Vito Mannone var sjanseløs.

Drøye ti minutter var Agüero nær ved å doble ledelsen, men denne gangen gikk ballen like over.

Fortsatt på nedrykksplass Like etter var Lamine Koné nær ved å utligne, men hans heading gikk utenfor. I omgangens siste minutt kunne City takke Hart for at det ikke ble 1-1. Keeperen reddet Jermain Defoes forsøk, og kunne deretter puste lettet ut da Jeremain Lens traff stolpen med returen.

I annenomgang skjedde det svært lite foran noen av målene. Ingen av lagene klarte å score, og dermed fortsetter City å ligge i ryggen på ligaleder Leicester.

Sunderland er på sin side fremdeles på nedrykksplass med 19 poeng. Bare tabelljumbo Aston Villa er bak dem på tabellen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram