Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik så Nedre Eiker stadion ut i dag tidlig

- I kveld tilbyr vi bakt potet, svarer Mjøndalen på Godset-supporternes stunt.

KLARE FOR KAMP: Medlemmer av Godsetunionen er trolig de skyldige for potetene som lå strødd utover Mjøndalens bane i dag tidlig. Mjøndalen lover at hevnen kommer på banen i kveld. Foto: Jarl Fr. Erichsen / Scanpix
KLARE FOR KAMP: Medlemmer av Godsetunionen er trolig de skyldige for potetene som lå strødd utover Mjøndalens bane i dag tidlig. Mjøndalen lover at hevnen kommer på banen i kveld. Foto: Jarl Fr. Erichsen / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Opptakten til cupduellen mellom Mjøndalen og Strømsgodset ble preget av uvanlig vandalisme. For spøkefugler - trolig medlemmer av Godsetunionen, hadde spredd poteter utover gresset på Nedre Eiker stadion, melder Drammens Tidene.

- Hele stadion er full av poteter. Kommunen i gang med å rense opp. Helt utrolig hva folk finner på, sier medieansvarlig i Mjøndalen IF, John Olsen, til Dagbladet.

Verken banen, utstyr eller eiendommen er blitt påført skade, ifølge NTB. Men kommunen og butikkeiere i Mjøndalen har måttet arbeide flittig på morgenkvistene.

- De har også satt opp Godset-klistremerker på vinduene i alle butikkene. Folk har stått og vasket dem av i dag tidlig, sier Olsen.

Klubben med de brune draktene ser imidlertid humoristisk på saken, og vil i kveld tilby bakt potet til de 6000 menneskene som er ventet til Nedre Eiker stadion.

- Litt synd at potetene er så godt som uspiselige for å si det sånn. Det var 2. eller 3. sort, og i tillegg var de fra Drammen, ler Olsen.

POTETÅKER: Poteter lå strødd over Nedre Eiker stadion i dag tidlig. Foto: Mjøndalen IF
POTETÅKER: Poteter lå strødd over Nedre Eiker stadion i dag tidlig. Foto: Mjøndalen IF Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media