Slik ser du EM på TV

De fleste av oss får se alt gratis.

SE ZLATAN GRATIS: Emir Bajrami (t.v.), Zlatan Ibrahimovic og Christian Wilhelmsson under Sveriges trening i Visby på Gotland sist lørdag. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP / NTB scanpix
SE ZLATAN GRATIS: Emir Bajrami (t.v.), Zlatan Ibrahimovic og Christian Wilhelmsson under Sveriges trening i Visby på Gotland sist lørdag. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotball-EM i Polen og Ukraina er bare en drøy uke unna. Fredag 8. juni spilles første kamp mellom vertsnasjonen Polen og EM-mesteren fra 2004, Hellas.

Ekstra gledelig for norske fotballfans er at de aller fleste i år vil ha tilgang til alle kampene på åpne TV-kanaler. Man slipper altså å betale for dyre kanalpakker for å få med seg kampene.

De innledende kampene er fordelt på NRK 1, TV 2s hovedkanal og Canal 9, som er en gratiskanal fra Canal+.

Canal 9 er tilgjengelig om du har kabel-TV fra Get eller Canal Digital, parabol fra Canal Digital, via bakkenettet hos RiksTV eller IP-TV fra Altibox, Telenor eller NextGenTel.

Først etter gruppespillet blir sluttspillkampene fordelt. Det eneste som er avgjort er at NRK og TV 2 sender to kvartfinaler hver. De sender også hver sin semifinale, mens TV 2 viser finalen.

• Les også: Her er alle EM-troppene

Nett-TV Det er ikke alltid man er i nærheten av en TV på sommeren. Eller kanskje er du blant dem som har andre TV-leverandører enn de som er nevnt over. Det er likevel mulig å få med seg hele mesterskapet via nett-TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer