GRATIS MORO: Jamie Carragher og Wayne Rooney barker sammen for Liverpool og Manchester United i morgen, og det kan du se gratis på nett via Norsk Tipping.Foto: SCANPIX/EPA/MAGI HAROUN
GRATIS MORO: Jamie Carragher og Wayne Rooney barker sammen for Liverpool og Manchester United i morgen, og det kan du se gratis på nett via Norsk Tipping.Foto: SCANPIX/EPA/MAGI HAROUNVis mer

Slik ser du Liverpool - United gratis på nett

Norsk Tipping samarbeider med TV 2.

Følg Liverpool - Manchester United i fotballstudio lørdag fra kl. 13.45!

(Dagbladet): Norsk Tipping har inngått en avtale med TV 2 som lar spillselskapet vise Premier League gratis på nett hver helg fram til jul, melder norsk-tipping.no.

Tilbudet starter allerede lørdag, med storkampen Liverpool - Manchester United.

Oppgjøret sendes i samarbeid med TV 2 Sumo, og tilgang krever innlogging der. Men det koster ingenting, og er helt uten videre forpliktelser.

- Vi vet at mange av de som spiller hos oss er glad i engelsk fotball. Samtidig ønsker vi å fylle på med redaksjonelle saker for å gjøre våre nettsider enda mer attraktive, sier Magne Vikøren, konstituert direktør for Kommunikasjon og Samfunn i Norsk Tipping, til Aftenposten.

TV 2s sportssjef Bjørn Taalesen sier til samme avis at han ikke tror avtalen med Norsk Tipping vil føre til at færre betaler for Premier League hos dem.

- Dette er en del av en større avtale vi har med Norsk Tipping, det er ikke noe mer hokus pokus enn det. Det er en videreutvikling av et samarbeid vi har hatt rundt Tippeligaen i lengre tid. Jeg tror produktet vårt tåler denne avtalen, sier han.

Norsk Tipping skal sende én kamp hver runde, og har en rekke godbiter på menyen, blant annet:

Lørdag 15. oktober kl. 13.45: Liverpool - Manchester United

Søndag 23. oktober kl. 14.30: Manchester United - Manchester City

Lørdag 29. oktober kl. 13.45: Chelsea - Arsenal
 
Lørdag 5. november kl. 16.00: Liverpool - Swansea

Lørdag 12. november: Landskamp-pause

Lørdag 19. november kl. 13.45: Norwich - Arsenal

Søndag 27. november kl. 17.00: Liverpool - Manchester City