Slik ser du sommerens fotball-VM

Sendeskjemaet klart for TV 2 og Viasat.

BARE Å GLEDE SEG: Har du TV 2 og Viasat 4 i stua, kan du se tre firedeler av sommerens fotball-VM på norsk tv. For å få full dekning, må du også ha med Viasat Fotball i kanalpakka.  Foto: Marcos Brindicci, Reuters/Scanpix
BARE Å GLEDE SEG: Har du TV 2 og Viasat 4 i stua, kan du se tre firedeler av sommerens fotball-VM på norsk tv. For å få full dekning, må du også ha med Viasat Fotball i kanalpakka. Foto: Marcos Brindicci, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Nå er det mulig å begynne planleggingen av sommerens fotball-VM for deg som planlegger å se hele mesterskapet fra sofaen.

Kampene er fordelt likt mellom TV 2 og Viasat.

Viasat har igjen delt sine kamper likt mellom gratiskanalen Viasat 4 og betalkanalen Viasat Fotball.TV 2 sender i prinsippet alle kampene sine på hovedkanalen, men når gruppespillet avgjøres, kommer de avsluttende kampene til å spilles samtidig. De fire dagene TV 2 sender begge, vil den ene kampen gå på TV 2, mens den andre sendes på betalkanalen TV 2 Sport.

TV 2 har tidligere lovet å sende alt gratis.

- Vi venter og ser hvilken av kampene som er mest interessante, og sender den gratis. Samtidig vil vi sende innklipp fra den andre kampen, slik at man kan følge begge kampene samtidig på hovedkanalen, sier TV 2s sportssjef Bjørn Taalesen til Dagbladet.- Kunne dere ikke sendt den andre kampen gratis på TV 2 Zebra?

- Jo, det kan du si. Og det har vi også mulighet til, men vi har tenkt at det som regel vil være en kamp som peker seg ut som den mest interessante, og med lange innklipp fra den andre, skal du være ganske spesielt interessert for å ønske å se den andre kampen, sier Taalesen.Dessuten - om du har svensk TV4 og SVT, kan du se samtlige kampene på svenske kanaler. Foreløpig har de fordelt de innledende kampene seg imellom, fordelingen av sluttspillskampene kommer senere. Se det svenske oppsettet hos TV4s fotbollskanalen.se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer