VOND NESE: Cesc Fabregas fikk seg en skikkelig trøkk etter sammenstøtet med Stokes Charlie Adam i helga. Nå skal han til Italia for å operere nesen - som ikke ser særlig god ut. Foto: Scanpix/Facebook
VOND NESE: Cesc Fabregas fikk seg en skikkelig trøkk etter sammenstøtet med Stokes Charlie Adam i helga. Nå skal han til Italia for å operere nesen - som ikke ser særlig god ut. Foto: Scanpix/FacebookVis mer

Slik ser Fabregas ut etter Stoke-kampen

Vond nese.

(Dagbladet): Chelsea tok tre nye poeng i helgas Premier League-runde, og ser ut til å være på stø kurs mot seriegull.

Da Stoke ble slått 2-1 på Stamford Bridge satte Charlie Adam ballen i mål fra egen banehalvdel, da Chelsea-keeper Thibault Courtouis slapp inn et mål han burde klart å avverge.

Men nettopp Charlie Adam havnet også i fokus etter en duell med midtbanegiganten Cesc Fabregas. Spanjolen fikk Adams arm i fjeset, og endte opp med ei blodig nese og et kutt midt i ansiktet.

Det tar ikke spanjolen nevneverdig tungt. På Facebook har han postet et bilde av seg selv sammen med doktoren sin, på vei til Italia.

Tidligere denne uka spøkte Fabregas med at han endelig kunne få operert nesa.

- Endelig kan jeg kanskje få lov til å fikse på nesa mi likevel... Bra seier i dag, skrev Fabregas på sin Facebook-side etter kampen på lørdag.

Ifølge Daily Mail tyder mye på at 27-åringen skal til Italia for å gjøre nettopp det. Men kanskje ikke, først og fremst, for utseendets skyld.