Slik ser han ut etter å ha blitt skallet ned av tennisstjernens pappa

Nå krever han John Tomic utestengt fra tennissirkuset.

(Dagbladet): Søndag ble faren til tennisspilleren Bernard Tomic, John Tomic, arrestert etter å ha skallet ned sønnens treningspartner.

Episoden endte med brukket neste, sprukket øyebryn og en tennispause på fire-fem uker for Thomas Drouet (ranket rundt nummer 1000 i verden).

- Jeg har blitt fortalt at musklene i nakken min er låst, som følge av wiphlashen som skallingen ga, fortalte Drouet til pressen utenfor rettslokalene i Madrid mandag, ifølge news.com.au.

Bernard Tomic er ranket som nummer 53 i verden, og må nå se faren møte i spansk rett neste uke, for å svare for seg.

Behandlet som en hund Før gårsdagens rettsforhandlinger i den spanske hovedstaden, fortalte 29-år gamle Drouet at eldstefar Tomic har skjelt ham ut i seks måneder, før det endte med skallingen søndag. Sønnens treningspartner forteller at faren har behandlet ham som en hund og en dritt de siste månedene.

Drouet forteller at John Tomic før avreise til Madrid krevde at han skulle gå og kjøpe en melkekartong mens de to og Bernard Tomic ventet på å reise til flyplassen, men Drouet forteller at han ikke rekker det før flyet skal gå.

Franskmannen forteller at stemningen var allerede spent, etter at han så faren slå til sønnen forrige tirsdag.

Trodde han skulle beklage Ved hotellet i Madrid spør John Tomic om Drouet kan være med å gå en tur.

- Etter rundt 100 meter så han seg rundt, og begynte igjen. Jeg trodde han skulle si unnskyld for det verbale misbruket, men nei, forteller Drouet.

- Han spyttet meg i ansiktet, gikk, og sa at han ikke ville betale meg mer. Da sa jeg: «Greit, John. Du er en real man, og det er greit. Bernard kan betale meg». Da skallet han meg ned, forteller den franske spilleren videre.

 UTESTENGES? John Tomic har alltid vært ivrig på sin sønns vegne. Nå kan det hende han blir utestengt fra tennissirkuset. Foto: Clive Brunskill / Getty Images / AFP
UTESTENGES? John Tomic har alltid vært ivrig på sin sønns vegne. Nå kan det hende han blir utestengt fra tennissirkuset. Foto: Clive Brunskill / Getty Images / AFP Vis mer

Tennispappaen selv nekter for beskyldingene fra sønnens treningspartner, og hevder via sin advokat at det var Drouet som gikk til angrep på ham.

Krever at Tomic utestenges Drouet på sin side krever at Det internasjonale tennisforbundet (ATP) skal nekte John Tomic å være i nærheten av tennissirkuset.

- Han har behandlet meg som en hund hver dag i seks måneder, uten respekt, og nå dette. Han må utestenges fra ATP-touren.

Dette er ikke første gangen John Tomic får fokus for voldelig oppførsel, siden han startet å trene sin egen sønn fra han var 13 år gammel.

I 2006 var han anklaget for å presse trenerne til sønnens motstandere av veien ved australske Adelaide. I 2009 måtte han beklage offentlig etter å ha gitt sønnen ordre om å forlate en tenniskamp i Perth, midt i kampen.

Ifølge news.com.au er John Tomic kjent for sine raseriutfall på tennisbanen, og har flere ganger truet med å bytte ut sønnens australske stasborgerskap med kroatisk hvis ikke en rekke økonomiske krav blir innfridd.