Fotball:

Slik ser Messi-statuen ut etter at Ronaldo ble kåret til verdens beste

Overkropp borte.

PØBLER: En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte.
 Foto: REUTERS/Marcos Brindicci
PØBLER: En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte. Foto: REUTERS/Marcos Brindicci Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte.

Det skriver den franske sportsavisen L'Équipe , som viser til et bilde av den ødelagte statuen som er lagt ut på radioprogrammet "El Transistor"s Twitter-konto.

Statuen av Barcelona-stjernen står sammen med flere statuer av lokale helter, blant andre tennisspilleren Gabriela Sabatini og basketballspilleren Manu Ginóbili i Paseo de la Gloria i den argentinske hovedstaden.

Vandalene stjal også racketen fra Sabatini-statuen.

Messi-statuen ble satt opp i fjor sommer for å overbevise landslagskapteinen om ikke å slutte på landslaget. Han sa etter finaletapet i Copa America at han hadde gjort sitt på Argentinas landslag, men ombestemte seg senere.

Hærverket skjedde mens Cristiano Ronaldo, og ikke Messi, vant FIFA-prisen som årets spiller i verden i 2016. Om det er motivet bak handlingen er uvisst.

Argentinas myndigheter har varslet at de allerede er i gang med å reparere statuen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer