PØBLER: En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">REUTERS/Marcos Brindicci</span>
PØBLER: En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte. Foto: REUTERS/Marcos BrindicciVis mer

Fotball:

Slik ser Messi-statuen ut etter at Ronaldo ble kåret til verdens beste

Overkropp borte.

En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte.

Det skriver den franske sportsavisen L'Équipe , som viser til et bilde av den ødelagte statuen som er lagt ut på radioprogrammet "El Transistor"s Twitter-konto.

Statuen av Barcelona-stjernen står sammen med flere statuer av lokale helter, blant andre tennisspilleren Gabriela Sabatini og basketballspilleren Manu Ginóbili i Paseo de la Gloria i den argentinske hovedstaden.

Vandalene stjal også racketen fra Sabatini-statuen.

Messi-statuen ble satt opp i fjor sommer for å overbevise landslagskapteinen om ikke å slutte på landslaget. Han sa etter finaletapet i Copa America at han hadde gjort sitt på Argentinas landslag, men ombestemte seg senere.

Hærverket skjedde mens Cristiano Ronaldo, og ikke Messi, vant FIFA-prisen som årets spiller i verden i 2016. Om det er motivet bak handlingen er uvisst.

Argentinas myndigheter har varslet at de allerede er i gang med å reparere statuen.

(NTB)