Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Slik ser Messi-statuen ut etter at Ronaldo ble kåret til verdens beste

Overkropp borte.

PØBLER: En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">REUTERS/Marcos Brindicci</span>
PØBLER: En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte. Foto: REUTERS/Marcos Brindicci Vis mer

En statue av fotballstjernen Lionel Messi i Buenos Aires ble vandalisert mandag kveld. Hele overkroppen, inkludert hodet, er borte.

Det skriver den franske sportsavisen L'Équipe , som viser til et bilde av den ødelagte statuen som er lagt ut på radioprogrammet "El Transistor"s Twitter-konto.

Statuen av Barcelona-stjernen står sammen med flere statuer av lokale helter, blant andre tennisspilleren Gabriela Sabatini og basketballspilleren Manu Ginóbili i Paseo de la Gloria i den argentinske hovedstaden.

Vandalene stjal også racketen fra Sabatini-statuen.

Messi-statuen ble satt opp i fjor sommer for å overbevise landslagskapteinen om ikke å slutte på landslaget. Han sa etter finaletapet i Copa America at han hadde gjort sitt på Argentinas landslag, men ombestemte seg senere.

Hærverket skjedde mens Cristiano Ronaldo, og ikke Messi, vant FIFA-prisen som årets spiller i verden i 2016. Om det er motivet bak handlingen er uvisst.

Argentinas myndigheter har varslet at de allerede er i gang med å reparere statuen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling