Slik ser skinka til Cavendish ut etter skandalespurten

Team Sky-Arvesen fikk beklagelse på sms.

STYGT SÅR: Mark Cavendish var forbanna etter velten på den tredje etappen. I går fikk han og Team Sky en beklagelse fra Roberto Ferrari som forårsaket uhellet rett før mål. Foto: AP Photo/Daniele Badolato/Twitter
STYGT SÅR: Mark Cavendish var forbanna etter velten på den tredje etappen. I går fikk han og Team Sky en beklagelse fra Roberto Ferrari som forårsaket uhellet rett før mål. Foto: AP Photo/Daniele Badolato/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mark Cavendish gikk i bakken i spurten på den tredje etappen i Giro d'Italia. Italienske Roberto Ferrari gjorde en hodeløs manøver, og flere ryttere veltet med bare rundt hundre meter igjen til mål.

Team Sky-Cavendish var rasende etter løpet, og Ferrari så heller ikke ut til å ta selvkritikk.

- Jeg tenkte på min egen sprint. Jeg så ham ikke. Jeg vet ikke hva som skjedde, for det var bak meg alt sammen, sa Ferrari.

I går skal derimot Ferrari ha bedt om unnskyldning.

Team Sky-coach Kurt Asle Arvesen sier til Procycling.no at han fikk en sms fra den italienske rytteren.

- Han gjorde en stor feil, men sånt skjer når man kjører maks og er full av adrenalin. Kommentaren er nok gitt rett etter målgang, da han prøvde å forsvare seg på best, eller dårligst, mulig måte, sier Arvesen.

- Etterpå sendte han meg en tekstmelding der han unnskyldte seg overfor laget og spesielt Cavendish. Han hadde da sett spurten på video, og han la seg helt flat og var skikkelig ydmyk. Denne meldingen videresendte jeg til Cavendish, sier Arvesen.

Lagtempo i dag Etter hviledag i går, er rytterne klare til fjerde etappe i dag. Mark Cavendish skal etter rapportene være tilbake på sykkelen etter velten, og i dag er det en 33 kilometer lang lagtempoetappe som står på programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer