Slik ser tennene hans ut etter møtet med stolpen

Dortmund-keeper prøvde forgjeves å hindre scoring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Borussia Dortmund-manager Jürgen Klopp stjal de fleste overskriftene da han ble sendt på tribunen etter å ha skjelt ut dommeren i Champions League-oppgjøret mot Napoli. Men på gressmatta utspilte det seg også litt av hvert under kampen.

Dortmund-keeper Roman Weidenfeller ruste ut av eget felt og tok ballen med hendene like før hvilen. Dermed ble det en tidlig dusj for keeperen, som ble erstattet av australske Mitchell Langerak.

Lorenzo Insigne fikk muligheten til å doble ledelsen til Napoli i den andre omgangen, og benyttet seg av det. Napoli-spilleren skrudde ballen vakkert over muren og forbi Langerak som kastet seg forgjeves etter ballen. I stedet smalt sisteskansen i stolpen, og resultatet ble to knekte tenner.

Bildet av tennene la 25-åringen selv ut på Instagram etter hendelsen, og hovedpersonen så ut til å ta det hele med et smil.

«Av sted for å få mine tenner fikset. Stolpen 1 - Langerak 0», skrev han under bildet.

Napoli vant til slutt 2-1.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer